Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDALOZNO!

Bećkovića prekinuli usred besede
zbog "nedostatka vremena"! (VIDEO)

Autor: A.O. | 11.02.2013 - 14:42:00h | Komentara: 2

Svetosavski bal u Bijeljini obeležio je nezapamćen skandal. Čast da otvori bal imao je akademik Matija Bećković, koji je zbog "ograničenog vremena" bio prekinut usred besede o Svetom Savi.

Dok je Bećković govorio o značaju Svetog Save za tradiciju srpskog naroda, novinarka Javnog servisa Republike Srpske Svetlana Marković prekinula ga je rečima: "Hvala Vam, moramo program nastaviti", prenose Vesti.

Bećković je zbunjeno gledao oko sebe ne znajući šta ga je snašlo, a još zaprepašćenija je bila publika u sali etno sela Stanišići koja nije mogla veruje šta se dešava, prenosi banjalučki radio Big. Ništa manje nisu bili zaprepašćeni ni gledaoci koji su ovu manifestaciju pratili u direktnom TV prenosu Radio televizije Republike Srpske.

Program je potom nastavljen izvođenjem tradicionalnih srpskih pesama, "Figarove ženidbe", Bečkog valcera i "Na lepom plavom Dunavu", ali je malo kome u sali zbog nelagode koju je izazvao ovaj gest više bilo do programa.

Da ništa više nije kako treba, videlo se i po tome što se Bećković više nije pojavljivao u sali, niti se pridružio zvanicama za svečanim stolom gde mu je bilo rezervisano mesto.

Poslednji komentari
  • CanaObradović Vreme: 11.02.2013 15:31h

    Ne ljuti se Matija,prekinula bi ona i ne samo ona,već i mnoge druge,misleći da su nezamenljive.Prekinule bi i Andrića,Bunjina,Teslu.Greškom su na tom mestu,šta se može,takvo je suludo vreme,mi,drugačiji od ostalih u njemu tužimo i Vera Pavlodoljskaja s nama.

  • sasa Vreme: 11.02.2013 20:23h

    Jos jedna plavusa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP