Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROŠLI PUT O EKREMU

Beko: Kod nas od Stanije i Soraje ne možete da živite!

Autor: Blic.rs | 05.03.2014 - 22:24:00h | Komentara: 6

Večernji panel na Biznis forumu na Kopaoniku na kome učestvuju neki od najvećih domaćih biznismena poput Milana beka, Vojina Lazarevića po prvi put, Grujića i Miodaga Kostića ponovo je bio jedan od najaznimljivijih.

Jedan od najkontraverzijnih biznismena, vlasnik Luke Beograd Milan Beko nakon najave Toplice Spasojevića svoje izlaganje je počeo rečima: "Hvala na estradnom najavi, ali ja nisam kandidat za hapšenje, Vojin je debitant pa njemu ostavi važna pitanja za kasnije".

Digao prašinu:  Milan Beko

Milan Beko | Foto: Ognjen Radošević

 Ovaj komentar izazvao je salvu smeha u sali nekon čega je Beko izneo svoje mišljenje o pitanju koje mu je postavljeno - Da li je Srbiji potrebna reindustrijalizacija ili ne?
- To je kao da me pitate da li je bole biti bogat ili siromašan. Reći ću bogat, lep ili ružan, lep, bogat ili ružan, bogat ! – objasnio je Beko na koji način se postavlja to pitanje.
- To je banalizacija, i ovo mi ne služi da bi ironisao već da bih prikazao na koji način se govori o važnim stvarima. Mi o super važnim stvarima razgovaramo na jedan fantastičan način – rekao je Beko a onda dodao:
- Kod nas od Stanije i Soraje ne možete da živite, oni su na naslovnim stranama svih novina. Da pitate za nekog glumca koji se ne pojavljuje tako često niko ne bi znao ko je to ali zato svi znaju ko su Soraja i Stanija. To je odnos prema važnim stvarima u Srbiji – zaključio je Beko.
Nakon toga se moderator Toplica Spasojević obratio Miodragu Kostiću.
Evo možemo da pitamo eksperta za to. Kole šta ti misliš o tome i Soraji i Staniji? – upitao je šaljivim tonom Spasojević Kostića, koji je prihvatio šalu.
Poslednji komentari
  • MaliPerica Vreme: 06.03.2014 02:08h

    da imamo pravog ministra policije - taj bi na kopu završio dobar posao - fino bi ušetao u hotel i pohapsio bandu koja je ojadila srbiju u poslednje dve decenije... oduzimanjem imovine stečene kriminalom od ove tajkunske bulumente napunio bi se budžet srbije najmanje deset puta... ali što rekoše naši stari VRANA VRANI OČI NE VADI...

  • Sredoje Vreme: 06.03.2014 03:26h

    istina je da oni ne valjaju, ali su manje opasni po narod od vas tajfuna...

  • Kostadin Vreme: 06.03.2014 07:19h

    A od tebe nema više šta da se ukrade.

  • milunher Vreme: 06.03.2014 08:05h

    More ostavite devojke na miru a narod ne moze da zivi kao covek od vas, od Beka,od Kostica,od Miskovica,od Peconija,more mars - pokrite se usima i ucutite.Siguran sam da ce vam kad tad doci CRNI PETAK.

  • Mila Vreme: 06.03.2014 08:08h

    Pa Vi ste ih napravili?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP