Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SASLUŠAN VLASNIK “DELTE” MIŠKOVIĆ:

Beko mi je prijatelj!

Autor: Ekipa Alo! | 29.11.2014 - 14:39:00h | Komentara: 0

Vlasnik “Delte“ Miroslav Mišković dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, u sklopu istrage o pokušaju ubistva biznismena Milana Beka. Mišković je, između ostalog, rekao da su njih dvojica prijatelji.

Mišković izlazi sa  saslušanja

Mišković izlazi sa saslušanja | Foto: Goran Srdanov

Miškovićeva kompanija “Delta” saopštila je da “neprestani medijski napadi na ‘Delta holding’ i njenog predsednika Miroslava Miškovića ozbiljno ometaju rad kompanije”. Kako se navodi u saopštenju, samo u poslednja dva meseca, u tekstovima tabloida i izjavama političara, predsednik “Delte” doveden je u vezu sa pet međusobno nepovezanih događaja, među kojima je i pokušaj ubistva poslovnog i ličnog prijatelja Milana Beka.


Podseća se i da je Mišković optužen za štrajk advokata Srbije i incident koji je na predavanju premijera Srbije Aleksnadra Vučića u Londonu izazvao Nikola Sandulović, a hotel “Kraun plaza”, u vlasništvu “Delta holdinga”, označen je kao mesto prisluškivanja premijera Srbije, iako su nadležne službe izvršile detaljnu proveru hotela neposredno pred konferenciju.

Dodaje se i da su Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku ponovo oduzeti pasoši uz optužbu da planiraju bekstvo iz zemlje, iako su u trenutku donošenje te odluke uz dozvolu suda već bili u inostranstvu, pa su tamo mogli i da ostanu.
“I ranije su u medijima iznošene najrazličitije neistine, te afere više se ne pominju, ali se zato javnosti nude nove optužbe, svaka neverovatnija od prethodne”, navodi se u saopštenju “Delta holdinga”.

Dodaje se i da će “Delta holding” i predsednik kompanije, kao i do sada poštovati pravni poredak Srbije i u potpunosti sarađivati u istraživanju svake iznete sumnje.
Miroslavu i Marku Miškoviću sudi se za malverzacije u kupovini putarskih preduzeća.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP