Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAGRADA

Beograd nagrađen
za uspešan SAP projekat

Autor: Tanjug | 23.10.2012 - 10:04:00h | Komentara: 0

Projekat uvodjenja SAP poslovnog softverskog rešenja u Grad Beograd osvojio je treće mesto u kategoriji velikih preduzeća i javnih institucija na takmičenju najuspešnijih SAP projekata na nivou srednje i istočne Evrope, saopštila je Gradska uprava.

Projekat je započet 1. februara 2010. godine, trenutno se nalazi završnoj fazi, a omogućio je da Beograd postigne visok nivo fiskalne discipline, smanji budžetski deficit, efikasno upravlja rashodima i uspostavi efikasan sistem interne kontrole troškova.

Beograd

Beograd | Foto: foter.com

SAP rešenje koje je Grad uveo omogućava efikasnije upravljanje novcem gradjana i predstavlja svojevrsnu zaštitu likvidnosti grada i sigurnost njegovog finansijskog funkcionisanja, zahvaljujući upravljanju tokovima novca i rashodima u koje postoji uvid u svakom momentu, navodi se na sajtu Gradske uprave. Izbor za najbolji SAP projekat na nivou srednje i istočne Evrope obuhvatio je projekte iz 13 zemalja u tri kategorije, a priznanja će biti dodeljena u četvrtak, 25. oktobra, na svečanosti u Pragu. Nagradu će, kako se navodi, u ime Beograda primiti zamenica gradonačelnika glavnog grada Tatjana Pašić. Nagrada koju je osvojio Beograd prvo je priznanje te vrste koje je dobila neka javna institucija na teritoriji bivše Jugoslavije, a u svetu više od 400 gradova i gradskih uprava koristi SAP rešenja za upravljanje poslovima.
Kao tržišni lider u poslovnom aplikativnom softveru, SAP pomaže kompanijama i organizacijama da efikasnije rade zajedno i da poslovni uvid koriste efektivnije kako bi ostali ispred konkurencije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP