Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEVEROVATNO!

BEOGRAD UKIDA BUS PLUS: Nema dogovora sa Apeksom!

Autor: Beoinfo | 03.04.2014 - 18:07:00h | Komentara: 5

- U današnjem razgovorima sa „Apeksom” nismo pronašli nikakvo rešenje koje je prihvatljivo i u skladu sa interesima grada - izjavio je predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali posle današnjeg sastanka sa predstavnicima firme „Apeks”.

Bus Plus

Foto: Emil Čonkić

– Kao predsednik Privremenog organa izdao sam nalog Sekretarijatu za saobraćaj i Direkciji za javni prevoz da se krene u pripremu dokumentacije za novi tender za izbor novog operatera sa kojim bi grad Beograd kreirao sistem na potpuno novim osnovama, od kojih bi najveću korist imali Beograd i Beograđani – rekao je Siniša Mali.

"Sistem Bus plusa nije se pokazao operativnim zbog toga što se naplata karata poslednjih godinu dana drastično smanjila, a grad je samo prošle godine na ime subvencija isplatio GSP 7,5 milijardi dinara", kaže predsednik Privremenog organa Beograda.
"Naša ideja je da strani partner obezbedi uređaje koji su neophodni za njegovo funkcionisanje, a da prodaja markica ili kontrola pređu pod okrilje grada. I ne verujem da će se sistem više zvati Bus plus", rekao je predsednik Privremenog organa Beograda u februaru 2014. godine.
Poslednji komentari
  • Suzi Vreme: 03.04.2014 18:22h

    Drama, drama, GSP nije uspeo da krade sam sebe vec godinama pa bi sad opet da krenu. More mars! Ovo ne treba dozvoliti i potrebno je da sistem bude transparetan a to se jedino postize ako njime upravlja privatno preduzece.

  • ljubica Vreme: 03.04.2014 21:58h

    A sta cemo s tim sto ce Djials ostati bez prinadleznosti?

  • pustahija Vreme: 03.04.2014 22:15h

    iz pouzdanog izvora se saznaje da ce novi nacin prevoza u beogradu raditi po principu,ako u prevozno sredstvo udje lice koje nije kupilo kartu,vozilo nece moci da krene sa stajalista.tako ce jednim udarcem biti reseno svercovanje a i kontrolori vise nece biti potrebni.

  • sofronije Vreme: 04.04.2014 07:48h

    Dok je Brograda i nas u njemu bice svecovanja,ako nista drugo klinci ce iz inata da vam objasne da je sve moguce.Inace kada smanje cene karata kada omoguce kao nekada cuvene pantljicare ili n esto slicno bice manje muka i njima i nama.

  • Beogradjanka Vreme: 04.04.2014 08:02h

    Pa ovo je zaista necuveno!!!!!!! Koliko puta ce jos svaka nova vlast da nas ponizi i maltretira????? Svakoga dana se vozim autobusima, najmanje 2 puta, , svaki putnik registruje svoju kartu na automatu, a kontrolori su bili u svakom autobusu. . Treba stati na put ovoj samovolji koja nema kraja. Ne mislim da se Djilas nije ugradio u sve to, ali da li mislimo da se ovaj Mali, i njemu slicni nece ugraditi??? Pa zbog toga i ruse stari sistem. . Sve su nam vec uzeli, kroz "povlastice" kroz kredite, kroz kamate, kroz nove formulare raznih racuna, nikad im nije dosta i vise ne znaju gde da kradu. Srbija je bogata zemlja kad jos uvek postoji grabez za vlast, znaci ima odakle da se muze, Sramota. Da li iko pita gradjane sta hoce i sta nece, vazda odlucuje sacica nekih novih Malih.......samoprozvanih strucnjaka za sve i svasta....a narod tretiraju kao laboratorijske zamorce......banda jedna nezasita ....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP