Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTVORENO PISMO

Beograđanin postavio tri pitanja
Infostanu, na koja nije dobio odgovor!

Autor: Ekipa Alo! | 10.02.2013 - 20:59:00h | Komentara: 8

Beograđanin, Ivan Malovrazić, pomalo besan što mu je Infostan poslao poslednju opomenu pred utuženje zbog neizmirenog duga prema tom javnom preduzeću od 104.155 dinara, poslao je mejl zameniku direktora JPK "Infostan". On je postavio samo tri logična pitanja na koja nije dobio odgovor.

Sadržaj celog mejla je postavio na svojoj Fejsbuk stranici, koji je odmah počeo da se šeruje po ovoj društvenoj mreži.

Infostan

Infostan | Foto: Zoran Lončarević

Malovrazić je odmah na početku mejla napomenuo da će platiti celi iznos duga, a da neće trepnuti jer mu to njegova primanja dozvoljavaju, ali bi pre toga želeo da mu odgovore na tri pitanja.

1. Ako već plaćam grejanje, i to tokom cele godine, pa čak i kada je napolju 39 stepeni, zašto su moji radijatori hladni kada je napolju 8 stepeni? Zapravo, zašto su moji radijatori IKADA hladni kada plaćam grejanje 365 dana u godini?
2. Zašto plaćam održavanje zgrade sa liftom kada protekle 2012. od tri lifta dva nisu radila čak 82 dana?
3. Zašto plaćam zajedničku električnu energiju kada posle 18 sati u zimskom periodu ne mogu da vidi bravu svog stana, a često jedva nađem i dugme za pozivanje lifta u prizemlju?
I u pismu napominje da nije kratkovid i da ne koristi nakakva oftalmološka pomagala.
Gospodin Malovrazić još nije dobio odgovor od zamenika direktora ovog javnog preduzeća.
Da podsetimo, Infostan je poštujući zakonske propise bio prinuđen da prepusti profesionalnim izvršiteljima 2.000 korisnika koji u 2012. godini nisu izmirili čak nijedan račun.

Pročitajte sadržaj Malovrazićevog mejla:

infostan

Poslednji komentari
  • nino bjelan Vreme: 11.02.2013 00:38h

    Ja sam dobio odgovore od Infostana,ali ja sam kriv što plaćam redovno mesec za mesec.To je vrzino kolo,jer zbog toga što imaju monopol u Beogradu,uvek je neko drugi kriv,samo ne oni

  • Nenad Vreme: 11.02.2013 00:44h

    Treba pokrenuti peticiju "zašto su moji radijatori hladni kada je napolju 8 stepeni?" ukinuti placanje tokom prolecnih i letnjih meseci !!!

  • Dada Vreme: 11.02.2013 00:56h

    Infostan je jedno nasleđe komunizma koje treba pod hitno ugasiti ili reorganizovati. Firma koja naplaćuje usluge koje su samo na papiru (čitaj računu) a koje u stvarnosti i ne postoje. Grejanje užasno, održavanje zgrada i ulaza još gore,one njihove čistačice su čisto tu da zamrljaju stepeništa i da ih neko vidi. A plus što vas primoravaju da plaćate njihove usluge i obračunavaju kamate i šalju tužbe i ove sada nove za prinudnu naplatu, e pa to je čist kriminal! Valda će neko napokon da razmotri šta to preduzeće radi i za šta uzima paprene iznose novca!

  • Dragan Vreme: 11.02.2013 05:22h

    Bravo gosp.Malovrazicu! To isto pitanje u vezi sa grejanjem sam postavio i ja pre mesec dana iz BG elektrana ing.Pusonjicu putem e-maila..i nikad nisam dobio odgovor.A grejanje se popravilo tek nesto malo bolje pre dan dva.

  • CIRINELA Vreme: 11.02.2013 07:24h

    Kanda ni vi Beograđani još niste saznali da ste udaranjem u šerpe doveli ovu žutu kugu. I mi u Subotici smo to isto uradili. Već dolaskom na vlasti su u JKP Toplana ugradili svoje klice i uveli harač "letnje plaćanje grejanja po kvadratu" na ime nekog izmišljenog održavanja kad vode u instalacijama ni nema. I lepo žive, zaposlili još svog kadra a žuti gradonačelnik im udovoljava svim željama. Država i dalje slepa, gluva i nema a mi ko ovce gledmo kako nas uništavaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP