Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KRISTINA FENJSAROŠI (20) U BOLNICI U LONDONU

Besciljno lutala prugom

Autor: N. Kolundžija | 08.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Kristina Fenjsaroši (20 ) iz Sente, za kojom je potraga trajala tri dana, nalazi se u teškom psihičkom stanju u bolnici „Ejvommer vord“ u Londonu.

Nesrećna  devojka u teškom psihičkom stanju: Kristina

Nesrećna devojka u teškom psihičkom stanju: Kristina | Foto: Fejsbuk

Kristinu je pronašla londonska policija kako besciljno hoda prugom, ali još ni porodica ni najbliži prijatelji ne znaju šta joj se dogodilo. Devojku su u subotu posetili prijatelji iz Londona i njena cimerka Stefani Čonić, sa kojom deli stan u Londonu.


Majka Timea i otac Robert, kao i mnogobrojni prijatelji u zemlji i inostranstvu, koji su strepeli zbog njenog naprasnog nestanka, posle neprospavanih noći ipak su odahnuli.

– Samo mi se kratko javila da je dobro, da nije povređena i da se ne brinemo. Tražila je da dođemo po nju - kaže majka Timea.
Prema njenim rečima, po Kristinu će otići otac Robert, čim obezbedi avionsku kartu za London, a Kristinu će u ponedeljak u bolnici posetiti predstavnici naše ambasade.

Majka Timea

Majka Timea


Kristinin momak Bojan Farago potvrđuje da su se čuli.
– Rekla mi je da nije fizički povređena i da je dobro, kao i da su je juče posetili prijatelji i cimerka Stefani, ali zvučala mi je konfuzno i izgubljeno - rekao je Bojan.

Prema nezvaničnim informacijama iz Velike Britanije, Kristinu, koja je nestala 3. juna kada je krenula na posao u hotel „Rojal Grand“, gde je posredstvom „Imperial Recruitment Agency“ L.t.d trebalo da radi kao servirka, policija je pronašla na pruzi, kojom je hodala rastrojena i uplakana, nakon čega su je hospitalizovali.

Za tri nedelje 32 funte


Kristina Fenjsaroši, svršena gimnazijalka iz Sente, otišla je pre mesec dana u London sa drugaricom Stefani Čonić iz Ostojićeva, koja je već boravila u Velikoj Britaniji, da radi. Posao je našla preko „Imperial Recruitment Agency“. Međutim kako je govorila prijateljima, pre nego što je nestala, tamo nije naišla na stanje kakvo je očekivala. Za tri nedelje provedene na različitim poslovima, na koje su je upućivali iz agencije, dobila je svega 32 funti. Na dan kada je nestala nije imala novca ni za kartu u metrou, već je pozajmila tri funte od komšija.

Poslednji komentari
  • mala juca Vreme: 08.06.2015 09:30h

    za te pare je mogla i ovde da radi

  • olga Vreme: 08.06.2015 14:34h

    Nije trebala da isprobava nove droge.Rad na crno u koji se upustila u Londonu nije iz slučajnosti ili neznanja.Šta je tražila sa polusvetom to je i dobila.

  • Mimi Vreme: 09.06.2015 06:51h

    Najbitnije da je devojka živa I zdrava...A da li je dobro uradila ili nije to sada nije ni važno....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP