Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZORAN ŽIVKOVIĆ OPLEO PO NIŠKOJ VLASTI

Besmisleno je podržavati koncert Cece Ražnatović!

Autor: Ekipa Alo! | 29.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

Lider Nove stranke i nekadašnji gradonačelnik Niša Zoran Živković ocenio je juče da je besmisleno da grad Niš bude pokrovitelj koncerta folk pevačice Svetlane Ražnatović.

Svetlana Ražnatović Ceca

Svetlana Ražnatović Ceca | Foto: Goran Srdanov

- Potpuno je besmisleno da Niš bude povezan sa nečim što se u neko staro vreme definisalo kao šund i da svoju afirmaciju i promociju vidi tako što će da podržava koncert jedne gospođe u čije muzičko stvaralaštvo neću da ulazim, ali koja je osuđena za razna krivična dela i bila je privođena u akciji “Sablja” - rekao je Živković.

„Šta će Nišu osuđivana pevačica“: Živković

„Šta će Nišu osuđivana pevačica“: Živković | Foto: FoNet


Niški gradonačelnik Zoran Perišić ranije je objasnio da je grad prihvatio pokroviteljstvo koncerta, ali da se radi o takozvanom nematerijalnom pokroviteljstvu, što podrazumeva ustupanje prostora za postavljanje štandova po gradu na kojima će se prodavati ulaznice.
Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 29.09.2013 08:46h

    Potpuno se slažem sa g-dinom Živkovićem,strašno je to šta se nudi kao model ponašanja našim mladima.Nikako im ne sme biti uzor Ceca,Jeca,Maca,Cica itd.Imamo, na sreču dosta mladih i talentovanih ljudi,uspešnih na mnogim takmićenjima, ali tv Pink , pa i ostale, neće i ne žele da se ti bave jer nema gledanost.Zato smo tu gde smo,imamo veliki broj nepismenih ali i nepristojnih, potrudimo se da to menjamo.G-dinu Živkoviću želim sreću na izborima.

  • Nina Vreme: 29.09.2013 09:03h

    Da je pravna država ti ne da bi bio priveden nego bi bio u zatvoru! Od čega si se obogatio od plate! Ceca je iz tog kraja, narod je voli više nego vas političare! Šta bi dao da si na njenom mestu, da imaš toliko obožavaoca!

  • Milan Vreme: 29.09.2013 10:47h

    Zivokovicu,a sta si ti predstavljau " neko staro vreme" ?Dvorsku ludu mozda? Sto bi se koncert Cece razlikovao od Niswila i Nisomnije?Ukusi ljudi su razliciti!!

  • Zoki Vreme: 30.09.2013 07:11h

    Svaka čast prepošteni štedljivii predsedniče,možda i nju podržite i date joj posao ako vam kao Vujić da stan,najverovatnije ste mu se svideli kao prepošten čovek,na Novom Beogradu u ul.sada Antifašističke borbe,hoćete i broj.Samo tako dosledno nastavite borbu za Srbiju iz koje ćete popovo izaći sa više miliona.

  • Ludi ja Vreme: 30.09.2013 10:47h

    Opet ovaj lupa i ostane ziv,zanima me samo ko jos njega slusa?? bolje da se drzi svojih vinograda ,i da se pokrije usima ,kada je trebalo da prica pametne stvari on je samo lupetao, bas kao i sada

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP