Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BLAGO ZAJEČARCIMA

Besplatan vrtić od 1. januara

Autor: Srna | 04.12.2014 - 16:41:00h | Komentara: 20

Boravak mališana u vrtićima Predškolske ustanove "Đulići" u Zaječaru od 1. januara biće besplatan, najavljeno je iz ove predškolske ustanove.

a

Ilustracija

Direktor Predškolske ustanove "Đulići" Tanja Jovanović potvrdila je da će novac za boravak oko 1.000 zaječarskih predškolaca ubuduće biti obezbjeđivan iz budžeta grada.
"Zaječar je jedini grad u Srbiji koji je uradio tako nešto za svoje mališane. To je od velikog značaja i za roditelje, jer će novac moći da usmere za neke druge potrebe", naglasila je Jovanovićeva.
Cene vrtića u Srbiji se značajno razlikuju od grada do grada i idu od 3.500 dinara kolika je trenutno cena u zaječarskim vrtićima, do 13.000 dinara u Beogradu.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Daria Vreme: 04.12.2014 19:05h

    Znate sta 13 000 za vrtic je zaista mnogo,u danasnje vreme s obzirom kakva nam je situacija ovo je velika pomoc roditeljima cija deca idu u vrtice,vest me je bas obradovala iako nisam iz Zajecara,imacu i js sutra decu pa bi bilo lepo da imaju ovakvo olaksanje besplatnog vrtica.

  • Janja 25 Vreme: 04.12.2014 19:06h

    Velika pomoc roditeljima,ovakvim gestom se pokazuje briga o najmladjima,bilo bi lepo kad bi se i ostali gradovi u Srbiji malo iskazali kao Zajecar!

  • Bole Vreme: 04.12.2014 19:07h

    Da se na vreme stedelo i ranije su deca mogla imati besplatne vrtice,ali za taj period je bila zaduzena bivsa vlast ocigledno su im neke druge stvar bile vaznije.

  • Vlada N. Vreme: 04.12.2014 19:07h

    ako me pamcenje dobro sluzi, ovo je odavno obecano a sada je i ispunjeno. svaka cast gradskoj upravi koja je po ko zna koji put pokazala da brine o svojim malisanima i da svoja obecanja ispunjava.

  • Cvile Vreme: 04.12.2014 19:09h

    imajuci u vidu da su plate u Zajecaru daleko ispod proseka u odnosu na ostale gradove u Srbiji, ovakav gest i odluka celnika grada ce biti od velike pomoci roditeljima i koji ce kroz ovu ustedu moci da svojoj deci obezbede neke druge neophodne stvari za bezbriznije detinjstvo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP