Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JAGODINA ČASTI

Besplatno na bazene Akva parka 13. i 14.juna

Autor: Tanjug | 09.06.2015 - 09:55:00h | Komentara: 1

Kupališna sezona u Akva parku u Jagodini počinje 13. juna i toga dana i narednog, 14.juna, ulaz je za sve posetioce besplatan, izjavio je danas Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park Zoran Gligorijević.

Akva park na nekadašnjem šljiviku

Cene ulaznica, ugostiteljskih usluga, ležaljki, suncobrana, mesta za garderobu... je na nivou prošlih godina, "nisu se menjale poslednje četiri godine", istakao je Gligorijević. Bazeni Akva parka će raditi od 10 do 18 sati, cena ulaznice za odrasle je 500 dinara, za decu do 12 godina 300 dinara za ceo dan. Poludnevna karta je 300 za odrasle i 100 dinara za decu. Ulaznica za organizovane grupe za odrasle je 400 a za decu 200 dinara. Cena mesečne karte, na koju pravo imaju samo građani Jagodine, je 2.000 dinara za odrasle i 1.000 dinara za decu do 12 godina, istakao je Gligorijević.

Posetioci Akva parka ležaljku i suncobran će plaćati 100 dinara a mesto za garderobu 30 dinara. Na raznim poslovima u Akva parku biće angažovano oko 100 sezonskih radnika, dodao je i dodao da je za goste u Akva parku spremno sedam bazena, jedan je olimpijskih razmera, sistem tobogana od 600 metara, pet restorana sa 1.200 stolica, restoran brze hrane, kafe poslastičarnice, 1.000 ležaljki i sunocobrana. Tereni za košarku, odbojku, tenis...

Akva park u Jaogodini

Akva park u Jaogodini | Foto: Blic Žena

 
Preko celog dana na bazenima planirali smo razne priredbe, animacije za posetioce, muziku u živo, priredbe sa klovnovima za decu, promocije raznih proizvoda, a u večernjim časovima na platou restorana Akva parka, svaku veče muzički program, dodao je Gligorijević. Od 15. avgusta prošle godine na platou ispred olimpijskog bazena prikazuju se dva puta nedeljno filmovi pod nazivom "Bioskop na otvorenom".

Akva park u Jagodini je površine šest hektara, a za osam godina od kako je izgrađen, prema rečima Gligorijevića, posetilo ga preko 3.000.000 ljudi.
Bilo je dana, u julu i avgustu, kada je bilo i preko 10.000 posetilaca a na "Danu otvorenih vrata" koji se tradicionalno odžava krajem avgusta, bude i 25.000 gostiju, napomenuo je Gligorijević.

Ove godine, turiste u Jagodini, dočekuje i "Vivo" šoping park, sa 28 svetskih brendova, na 10.000 kvadratnih metara, restoranom i parkom za decu a u Izletištu "Potok" sistem novih fontana, potpuno rekonstruisana Letnja pozornica sa 1.200 mesta, a uskoro i veštački vodopad koji je u završnoj fazi.
Poslednji komentari
  • EnkooknE Vreme: 09.06.2015 11:38h

    Petrolendu, eto vam idealne prilike da naučite kako treba da radi akva park. Ako već nije kasno, a ne samo da oderete po cenama ulaznica, hrane i pića, a da ne spominjem to što nema ni žbuna hlada i što ne date da se unese hrana i piće.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP