Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MUKE SRPSKOG HIRURGA

Bežao iz Turske jer ga mešaju sa Sulejmanom! (FOTO)

Autor: 24sata.rs | 06.05.2014 - 11:33:00h | Komentara: 0

Ukoliko svratite do Leskovca i pomislite da je miljenik žena Halit Ergenč skoknuo baš do tog grada, prevarili ste se. U pitanju je Nebojša Miljković, hirurg Opšte bolnice u ovom gradu, koji i glavom, a bogami i bradom, neverovatno liči na Sulejmana Veličanstvenog.

 - Moje “muke” su počele još pre nekoliko godina, ali mislim da u poslednje vreme kulminiraju. Ponekad ne mogu ulicom da prođem. Ljudi mi prilaze, zaustavljaju me - kaže Nebojša za "24 sata".

Glumac Halit Ergenč i Nebojša Miljković

Glumac Halit Ergenč i Nebojša Miljković | Foto: 24sata.rs

 Naravno, nisu u pitanju prave muke i Miljković ističe da se šali, ali da to s vremena na vreme zna da bude i jako neprijatno.

- Jako sam duhovit čovek privatno i pacijenti koji su slobodniji bez problema mi kažu “Sulejmane, hoću ti da me operišeš“. Dešava se i da traže “onog što je isti Sulja“, jer u leskovačkoj bolnici nema mnogo hirurga, posebno ne onih koji liče na Sulejmana. Moje kolege jako zabavlja moja sličnost s turskim glumcem, pa sam tako i ja počeo da pratim seriju. Mogu reći da mi se jako dopada što serija ima tu istorijsku notu i nije klasična sapunica, već je vrlo edukativna - kaže hirurg.
Nebojša je zbog sličnosti sa Sulejmanom prošle godine imao probleme na letovanju. On je posle samo nekoliko dana morao da promeni lokaciju.
- Letos sam posle tri dana morao da napustim hotel u Turskoj, gde sam bio na odmoru i da odem na drugo mesto jer sam imao osećaj da svi zure u mene, što i jesu radili. Ne samo da sam promenio hotel, već i zemlju - kaže hirurg, koji toliko liči na Ergenča da su ih čak i glumčevi zemljaci pomešali.
Pored svih negativnih strana popularnosti, Nebojša sa smeškom kaže da postoji i dobra strana. On je, isto kao i Halit, miljenik ženskog pola.
- Uuuf, žene. Mnogo vole i konstantno mi poklanjaju pažnju. Muškarci i ne obraćaju pažnju toliko, ali lepši pol... One me pretežno i zaustavljaju na ulici, hoće da popričaju, smeše se. Lepo je to - kaže iskreno.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP