Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RADOMIR NIKOLIĆ, PREDSEDNIK IO NAPREDNJAKA

Bio sam za to da Cvijan bude izbačen iz SNS!

Autor: | 08.12.2013 - 09:10:00h | Komentara: 5

Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, izjavio je juče da Vladimir Cvijan nije isključen iz te stranke, već da je ukoren, da u ovom trenutku ne vidi protivkandidata Aleksandru Vučiću za predsednika stranke, ali i da očekuje određene rekonstrukcije u Predsedništvu i Glavnom odboru SNS-a.

Radomir  Nikolić

Radomir Nikolić | Foto: Đ. Kojadinović

Naglašavajući da je Predsedništvo preksinoć raspravljalo i o postupcima Vladimira Cvijana, Nikolić je u izjavi Tanjugu rekao da je predložio da se Cvijan isključi iz stranke.


„S obzirom na to da je Cvijan napravio ozbiljan prekršaj statuta i narušio ugled stranke, bio sam stava da mu se izrekne mera isključenja, međutim, Cvijan nije isključen, tako da je ta priča zatvorena“, rekao je Nikolić i dodao da je „očigledno Cvijan dobio ukor“.

Nikolić je naveo i da je Predsedništvo SNS-a predložilo Glavnom odboru da donese odluku o zakazivanju vanredne skupštine i da očekuje da će ta sednica biti uskoro, kao i da će je predsedik Vučić zakazati vrlo brzo.

„Nakon toga, stranka ulazi u pripreme za sednicu Skupštine i izbor delegata, a onda će na toj sednici očigledno biti pokrenuto i pitanje reizbora, odnosno izbora novog predsednika stranke“, rekao je Nikolić.

Dobio samo ukor: Vladimir Cvijan

Dobio samo ukor: Vladimir Cvijan | Foto: A. Isaković

Objašnjavajući da po statutu predsednika stranke predlažu delegati svojim potpisima, Nikolić je rekao da je za njega jasno ko će biti novoizabrani predsednik.


„Iako mediji spekulišu o tome da postoji neki protivkandidat, u ovom trenutku ne vidim protivkandidata Aleksandru Vučiću u Srpskoj naprednoj stranci“, rekao je Nikolić.

Nikolić je naveo i da predsednik stranke predlaže kandidate za Predsedništvo i Glavni odbor. „Očekujem određenu rekonstrukciju i Glavnog odbora i Predsedništva“, rekao je Nikolić.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 08.12.2013 08:26h

    ZNA decko mloogo *prljavog vesa* iz mnogih stranaka,pa i iz ove/njegove,za sada poslednje/,a o sudskim *tajnama* da i ne govorim...pa je dakle bolje za SNS da ga ukorenog drzi* na kratkom lancu*

  • Saša Vreme: 08.12.2013 09:42h

    Jesi malo morgen,kad TATA kaže NE onda je NE,jer mu treba za raznorazne mahinacije i ucene!!! Ali dobro lepo je što misliš da nekog u stranci interesuje tvoje mišljenje!!

  • Doktor Vreme: 08.12.2013 11:33h

    Ma sta i da ste ga iskljucili iz stranke...zar je malo 600 hiljada evra koje je uzeo za pustanje Ikera na slobodu.

  • RADOMIRE STA RADI MIHAJLOVICKA U SNS?? Vreme: 08.12.2013 13:39h

    Mi znamo sta ona radi Srbiji posebno budzetu Srbije i zivotnoj sredini! Hocemo njenu smenu!

  • др Vreme: 08.12.2013 15:50h

    Шта би ми у Србији рекли да су се Брозови синови и деца Милошевића мешали у политику. Тата николић није ни до колена овој двојици, али зато синови увелчико хараче Србијом,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP