Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

A GDE JE KONKURS?

Bivša misica šefica protokola u „Srbijašumama“

Autor: | 28.06.2013 - 07:45:00h | Komentara: 11

Ana Šain, bivša mis šarma, bez konkursa je postala šef protokola u “Srbijašumama”, objavio je portal “trojka.rs”, dok misica tvrdi da je posao dobila “legalno” i da je pre toga radila na „Megatrendu“.

Ana Šain

Ana Šain

Prema istom izvoru Šainova već dve godine radi kao šef protokola u “Srbijašumama” i zarađuje oko 100.000 dinara mesečno. Na pitanje kada je i gde bio objavljen konkurs na kome je ona dobila posao, odgovor nisu dali ni “Srbijašume” ni šefica protokola.


- Na takva pitanja ne odgovaram preko telefona. Pošaljite pitanja na kabinet, u svakom slučaju došla sam legalno - kratko je poručila Šainova, koja je kao bivša studenkinja „Megatrenda“ započela je karijeru upravo na ovom fakultetu, i to kao sekretarica. U “Srbijašume” je došla, kako sama tvrdi, pre dve godine, a s obzirom na to da je rođena 1987. godine, ispada da se zaposlila sa 24 godine na ovu visoku funkciju u javnom preduzeću. Maltene odmah posle završenog fakulteta. Od radnog iskustva, prema navodima iz medija, Ana Šain u CV-ju ima dve emisije zabavnog karaktera na TV “Metropolis” i RTV “Aurora Art”. Interesantno je i da je Šainova i modni kreator i da, dok radi kao šef protokola u “Srbijašumama”, ona i kreira odeću i odražava revije. Sudeći po fotografijama sa njenog “tviter” profila, šefica protokola takođe veoma mnogo putuje. Tako je, kako prenosi “trojka”, od početka godine boravila u Njujorku, Salcburgu, Hrvatskoj, Beču, a u decembru prošle godine navodno je bila i u Bahreinu. Iz “Srbijašuma” nije bilo odgovora ni na pitanje da li su to bila poslovna putovanja i koji je bio njihov cilj.

Kreacije za zvezdu “Granda”
Ana Šain privukla je pažnju javnosti 2006, kada je proglašena za mis šarma na izboru za mis ju. Svojevremeno se zabavljala sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem, ali su vezu raskinuli nakon dve godine zabavljanja. Šainova je kreirala i bila glavna stilistkinja pevačici Milici Pavlović, učesnici “Zvezda Granda”.

Poslednji komentari
  • duki Vreme: 28.06.2013 08:41h

    obrenovac je rasadnik tako uspešnih devojaka!lepše krenu od visokih pozicija a one koje nisu tako ,,neodoljive" prihvate i šalter za informacije ...i sve su najlepše,najsposobnije i najuspešnije ... najteže je u ovoj državi za stvarno sposobne mlade ljude koji nemaju šanse da se zaposle od takvih

  • Mis sarma Vreme: 28.06.2013 11:13h

    EE dobro se neko setio i o ovome da pise SVAKA CAST vasem novinaru!!!!Sve sto ste naveli je tacno jer sam i sama svedok prica iz izvora jako bliskih doticnoj misici,kreatotki i sefici!!! Evo mogu da vam predlozim da se pozabavite i time kako je mlada nada zavrsila fakultet verujte na rec urnebesno je!!!

  • KRUSKOVACA Vreme: 28.06.2013 14:25h

    Ako devojka ispunjava uslove ne vidim razlog da zbog toga sto je bila misica, digne se ovolika prasina.

  • ukile Vreme: 28.06.2013 16:11h

    Sve to treba Vucic da ispita,nije ona jedina na "taj nacin" dobila posao.Bitno je da je misica,a kakve je skole zavrsila to samo ona zna.

  • Bata Vreme: 28.06.2013 19:55h

    Blago njoj isto smo godiste, u isto vreme zavrsili fakultet, samo sto sam ja zavrsio ekonomiju na drzavnom. Ona ima posao i platu od 100000 aj ja ne mogu da nadjem posao sa platom od 25000. U cemu li ja gresim?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP