Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOLIJAO

Bivši gradonačelnik
Leskovca priveden!

Autor: Beta | 28.03.2013 - 10:26:00h | Komentara: 6

Bivši gradonačelnik Leskovca i lider Demokratske stranke u tom gradu Slobodan Kocić priveden je jutros u policiju, rekao je agenciji Beta portparol Policijske uprave Leskovac Boban Zdravković.

Zdravković nije mogao da kaže zbog čega je Kocić priveden. Agencija Beta nezvanično je saznala da je razlog Kocićevog privođenja nerealizovani projekat treće faze izgradnje autobuske stanice, kao i neizgrađena stambena zgrada u Vlajkovoj ulici, koja je pre tri godine izgorela u požaru.
Poslednji komentari
  • misa Vreme: 28.03.2013 11:20h

    Za ova hapsenja, jer nije samo gradonacelnik priveden, se u Leskovcu suska vec duze vreme. Znali su i vrapci na grani ko treba da bude uhapsen, ali hapsenja su pocela kada su neki od neimara, biznismena, napustili zemlju i nisu dostupni organima gonjenja.Bas me interesuje kako su glavni graditelji Leskovca saznali da danas pocinju privodjenja, ili se desila slucajnost da su oni bas juce morali na sluzbeni put van zemlje?

  • Pistaljka Vreme: 28.03.2013 15:35h

    Evo jos jedne zalopojke DS kao Kalimero opet nepravda prema nama, vodite hajku protiv nas. Kada ste bili na vlasti o tome ste trebali voditi racuna gospodo.Sada samo razmisljajte da stovise date cinjenica zbog cega ste to radili dok ste bili vlast, kako bi manje dobili kaznu zbog priznanja.

  • mima Vreme: 28.03.2013 18:48h

    Slobodan Kocic je jedan od najpostenijih politicara u Leskovcu i sigurno je mnogo posteniji od pripadnika aktuelne vlasti. Podrska gradonacelniku!

  • Naša Vreme: 28.03.2013 18:55h

    a tek kad provale da je naredio da se poljoprivrednicima iz Brestovca overe zdravstvene knjižice bez uplate doprinosa neposredno pred izbore. E zato propada zdravstveno osiguranje i pošteni ne mogu da se leče. Dole banda

  • nepobediv Vreme: 28.03.2013 20:53h

    Zbog cega ovakav naslov?Pa gde je gospodin Kocic bio pa je dolijao?Uredno se javio na poziv koji mu je urucila policija i ne vidim da je dolijao?Mislite da ce mu naci nesto?Ne nece jer sam apsolutno siguran da je on licno vrlo korektan i posten a za njegove saradnike nisam sto odsto siguran...zato ne halabucite gospodo iz SNS jer mecka igra i pred vasu kucu.Ipak je sud nadlezan da utvrdi neciju odgovornost a ne neko ko je osudjen na 10 godina zatvora zbog pronevere buzdetskog novca.Cutite jer batna ima dva kraja...Podrska gospodinu Kocicu.Ovo je sramota.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP