Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NA SAV GLAS

Bivši ministar Ugljanin: Pozivam Sandžak da se otcepi od Srbije, vidimo se u autonomiji! (VIDEO)

Autor: A. O. | 27.08.2014 - 16:00:00h | Komentara: 16

Bivši ministar bez portfelja, a trenutni poslanik u Skupštini Srbije Sulejman Ugljanin javno je pozvao na referendum o otcepljenju Sandžaka od Srbije!

Ugljanin

Sulejman Ugljanin

"Moj statut traži autonomiju Sandžaka. Ja sam bio član prihvaćen u Vladu sa tim stavom. Autonomija Sandžaka nije nešto što mi hoćemo, to su se građani već izjasnili na referendumu. To je nešto normalno i to će biti", rekao je pred kamerama predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka i obraćanje završio sa "vidimo se u autonomiji".

Na konferenciji za novinare Ugljanin, koji je dugo obrazlagao razloge svoje kandidature, ocenio je, pored ostalog, da su ovi izbori posebno značajni za bošnjački narod jer su, kako smatra, posle raspada bivše Jugoslavije ostali bez rešenog statusa, da je bošnjačko pitanje nerešeno.


Ugljanin je naglasio da je "velikodušni srpski narod", koji je, kako navodi, lično upoznao dok je šest godina bio ministar u Vladi Srbije, "talac svojih narcisoidnih političara i vlada, koji više mrze Bošnjake nego što vole svoj narod".
Ugljanin će na izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV), čiji je osnivač i predsednik bio dve decenije, predvoditi Bošnjačku listi na kojoj će biti 35 kandidata za većnike.

Poslednji komentari
  • Borivoja Vreme: 27.08.2014 19:27h

    I sta sada ? Za ovakve stvari sledi zatvor,ako jesmo drzava a ako nismo ,netreba ni postojati.

  • pera Vreme: 27.08.2014 23:31h

    U prevodu, dajte mi ministarsko mesto ponovo....

  • Dragan Vreme: 28.08.2014 03:31h

    Zato sto ne objavljujete komentare ljudi koji su patriote srbije zato ce se sandzak I ocjepiti I vojvodina I ko zna sta sve jos srbija ce da bude beogradski pasaluk a tu ce te I vi doprinjeti ne znam za sta vam sluzi rurika za komentare

  • Sane Vreme: 28.08.2014 06:48h

    Epilog je poznat: Prva naredna sednica skupštine Srbije, vanredna tačka- skidanje poslaničkog imuniteta a onda MUP i Specijalni sud da rade svoj posao na osnovu Ustava Srbije !?!

  • promilko Vreme: 28.08.2014 08:12h

    Sandzak se izjasnio neka se pripremi Vojvodina.Sta drugo i ocekivati,1/3 Srbije zivi u BG,njima je koliko toliko dobro a ovi ostali postoje radi njih.BG pasaluk mozda i nije daleko od stvarnosti.Narodu vec odavno kipi a a vlastoljubci samo dogrevaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP