Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIVŠI PREMIJER VELIKE BRITANIJE

Bler očitao bukvicu SNS ministrima!

Autor: E. A. | 26.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 41

Bivši premijer Velike Britanije Toni Bler održao je juče pre podne jednosatno predavanje pojedinim ministrima i njihovim saradnicima u Klubu poslanika u Beogradu, potvrđeno je za „Alo!“ u Vladi Srbije.

Više nije neprijatelj  Srba: Toni Bler

Više nije neprijatelj Srba: Toni Bler | Foto: AP

Bler, koji je građanima Srbije najpoznatiji po svojoj ulozi u bombardovanju 1999. godine, prisutnima je objašnjavao strategiju političkog delovanja i odnose s javnošću, kao i način na koji bi trebalo da komuniciraju sa medijima. Predavanju je prisustvovao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Bler je, kako navodi B92, savetovao ministre i njihove saradnike da se za vreme svog mandata fokusiraju na tri ili četiri glavne teme i da njih rešavaju.

Inače, vozila britanske ambasade defilovala su oko vile u kojoj su u tom trenutku sastanak imali srpski ministri i nekadašnji britanski premijer. Niko od ministara, po izlasku sa predavanja, nije želeo ništa da komentariše. Prvi koji je napustio Klub poslanika u Tolstojevoj 2 na Dedinju bio je ministar Nikola Selaković, ali on nije želeo da kaže kako mu je bilo na predavanju. Na isto pitanje novinara nisu želeli da odgovore ni ministri Dušan Vujović, Ivan Tasovac i Zorana Mihajlović.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je kratko rekao da će „o sastanku pričati neko drugi“. Bleru je očigledno bilo bitno da u Beogradu ostane neprimećen, pa je zato Klub poslanika napustio kroz zadnji izlaz, najverovatnije kroz kuhinju. Objekat je napustio u pratnji blindiranih kombija i automobila.
Poslednji komentari
  • miroslav Vreme: 26.02.2015 07:46h

    Kakva bruka za Srbiju. Bler savetuje našu Vkadu!!

  • Vesna Vreme: 26.02.2015 07:53h

    Nasi dedovi se prevrcu u grobu .

  • sneguljica Vreme: 26.02.2015 07:54h

    Da li je Bler plaćen od novca koji je uzet penzionerima? To bi svakako neko trebao da proveri, ali u haosu u kome smo ne znam ko bi bio dovoljno pošten da nas građane o tome obavesti. Najtužnije je što više nigde ne srećem čoveka koji ima pozitivan stav o Vučiću i o vladi a oni ne haju za to.

  • Neša Vreme: 26.02.2015 07:59h

    Bruka i sramota su preslabe reči za ovaj cirkus! Ali neke druge ne bi ni bile objavljene u komentaru!

  • milan Vreme: 26.02.2015 08:04h

    Bler je napunio gaće pa je hrabro izašao na sporedni izlaz, verovatno kroz WC. I ova stavka (pranje gaća) je ušla u ukupnu cenu njegovog angažovanja. Nije on jedini serator koga će da slušamo i na ovaj ili onaj način da plaćamo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP