Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JURI POTREBNU DOKUMENTACIJU

Bojan Krkić od oktobra nastupa za Srbiju?

Autor: Naše novine | 09.09.2014 - 09:03:00h | Komentara: 10

- Njegov otac već uveliko juri potrebnu dokumentaciju, jer želi da vidi Bojana u dresu Srbije, već u oktobarskim akcijama protiv Jermenije i Albanije - rekao je za "Naše novine" izvor blizak porodici Krkić.

Bojan Krkić

Bojan Krkić | Foto: Profimedia

Bojan Krkić bi mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije. Tako bar prenose “Naše novine”. Poslednjih dana se pojavila informacija da bi nekadašnji igrač Barselone mogao da igra zaigra za Grčku, ali od toga neće biti ništa.

Naime, izvor “Naših novina” rekao je da Krkić više nije tako mlad i da želi da povrati svoju karijeru na visok nivo, pa bi igranje za reprezentaciju Srbije i eventualni odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj bio pravi put.
- Kontakti još nisu napravljeni, Bojan želi razgovor sa selektorom Dikom Advokatom i čeka poziv nekoga iz našeš saveza. Krkićeva velika želja je da nastupi na jednom reprezentativnom takmičenju, ali je pitanje da li ga Advokat vidi u svojim planovima. Njegov otac već uveliko juri potrebnu dokumentaciju, jer želi da vidi Bojana u dresu Srbije, već u oktobarskim akcijama protiv Jermenije i Albanije – rekao je za “Naše novine” izvor blizak porodici Krkić.
Poslednji komentari
  • Дане С. Vreme: 09.09.2014 10:28h

    САМО НАМ ЈОШ ОН "ФАЛИ"? Он је у души ШПАНАЦ,. зато поред очевог презимена приписао и мајчино. Не ради се о томе је ли је или није, али није нам потребан, Не знам да ли је икада одиграо целу утакмицу осим за Б тим Барцелоне, тамо је и био ЗВЕЗДА. Он је играч за 15 минута и после га нема. Таквих у мојој лиги ветерана има колико хоћете, он је свуда само РЕЗЕРВНИ играч, али и НЕ ВОЛИ СРБИЈУ, кажу и кад мусе помене Србија постаје јако љут, зато и на леђима му пише БОЈАН, а не КРКИЋ. Не зна ниједну реч СРПСКУ.

  • Miodrag Vreme: 09.09.2014 11:43h

    Ne treba nam prodana duša !

  • Nagual Vreme: 09.09.2014 12:04h

    Da nesto valja ne bi nas zapao

  • zexy Vreme: 09.09.2014 13:28h

    Razumem njegovu pređašnju želju da igra za Španiju, a ne za Srbiju, kao što sam razumeo i Natašu Janjić kad je otišla u Mađarsku... ali ne razumem onda da hoće da nastupaju za Srbiju tek kad ih više niko neće ili su na totalnom zalasku karijere???

  • Ripanjac Vreme: 09.09.2014 15:47h

    Pre par godina kada su mu nudili da igra za Srbiju on je to glatko odbio jer se deklariše kao španac što uistinu i jeste. To što mu je otac Srbin ne znači ništa jer je Bojan tamo rodjen i odrastao kao španac a o Srbiji skoro da ništa i ne zna. Mislim da od ovoga nema ništa pogotovo što na njegovom mestu imamo mnogo talentovanih pojedinaca pogotovo Markovića, Tadića i Ljajića koje bi trebalo da "gajimo" da bi bili još bolji igrači!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP