Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MAKEDONSKI ŠOUMEN PONOVO UČESNIK RIJALITIJA

Boki 13
ulazi u VB!

Autor: A. Veljković | 17.04.2013 - 14:42:00h | Komentara: 0

Pevačica Maja Nikolić nekako je uspela da prebrodi ulazak Vesne Vukelić i stojički se bori kada su svađe sa njom u pitanju, ali novi stanar kuće na Košutnjaku sigurno će joj doći glave. Kako “Alo!” saznaje, makedonski šoumen Bojan Jovanovski za nekoliko dana ulazi u kuću Velikog Brata i to će biti njegovo prvo pojavljivanje u Srbiji posle dosta vremena, nakon što se povukao u medijsku ilegalu.

Boki 13

Povratak pred kamere: Bojan Jovanovski | Foto: Petar Marković

Bojan i pop pevačica već imaju burnu prošlost pred kamerama

- Produkcija je kontaktirala sa Bokijem 13 i ponudila mu odlične uslove za ulazak, što je Jovanovski prihvatio jer je on lik koji voli takve programe, a posebno mu je zadovoljstvo što je u kući Maja Nikolić. Oni imaju sukob još iz prošlih rijalitija i jedno drugo ne mogu da podnesu. Svašta će se desiti kada Boki samo kroči na vrata - priča za naš list izvor blizak produkciji i dodaje da će Bojanov ulazak teško pasti još nekim ukućanima koji ne vole njegov lik i delo.

- Sama njegova pojava i stav iritiraće još neke ukućane, delom muškarce, ali je sigurno da će podršku imati od svoje drugarice Vesne Vukelić, sa kojom je u dobrim odnosima - dodao je naš izvor, a do komentara Bojana nismo došli do zaključenja ovog broja.

Inače, Bojan za nekoliko dana dolazi u Srbiju, a njegov ulazak se očekuje u ponedeljak uveče, kada će jedan takmičar napustiti rijaliti.

Maja Nikolić

Stiže joj noćna mora: Maja Nikolić | Foto: Zoran Ilić

Boki: Maja je bolesna!
Bojan Jovanovski i Maja Nikolić su u prošlosti imali dosta sukoba i izgovorene su teške reči između njih, a poslednja svađa koja je zabeležena bila je u rijalitiju “Dvor”.


- Ti si, bre, ženo, bolesna! Hohštaplerko jedna. Kako te nije sramota? Nosiš bre sve fuš stvari, lažni “šanel”. Đus stavljaš u bočicu od parfema, ćuti tu! - pričao je Bojan Maji dok je ona njega vređala nadimkom “smrdljivko”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP