Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRVI ČOVEK „MK GRUPE”

„Bolje mi je u Ukrajini nego u Srbiji!”

Autor: Ekipa Alo! | 05.12.2012 - 07:02:00h | Komentara: 2

Predsednik “MK grupe” Miodrag Kostić ima, kako kaže, bolje uslove za ulaganje u Ukrajini nego u Srbiji i da tamo ima 55.000 hektara, a u Srbiji tek 18.000.

Predsednik “MK grupe” Miodrag Kostić

Predsednik “MK grupe” Miodrag Kostić

“Bolje nam je tamo nego u Srbiji jer ovde svi kažu da smo oteli, a ne kupili. Tamo, kada ulažete, ili bilo gde u svetu, donesu vam crveni tepih. A ovde je teško raditi”, rekao je Kostić gostujući u emisiji “Kažiprst” na B92. On je naglasio da ima pravo da se širi gde hoće.


Dobar sam sa Tomom


Na pitanje u kakvim je odnosima sa SNS-om, Kostić je odgovorio da nema nikakve odnose sa tom strankom, kao ni sa bilo kojom drugom strankom, ali je dodao da je u dobrim odnosima sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.
“Nikolića sam nekoliko puta sreo u Klubu privrednika. Objasnio sam mu šta radi „MK grupa“, koliko izvozimo i on se pohvalno izjasnio o tome. On je rekao da će podržati svakog srpskog domaćina osim onog koji se ogrešio o zakon”, naglasio je on.

- Treba da napravimo uspešne firme koje država treba da pomogne, a ne da pravimo negativnu kampanju prema privatnicima - poručio je prvi čovel “MK grupe” i u tom kontekstu dodao da ne treba praviti famu oko saslušanja Miroslava Miškovića, prvog čoveka “Delta holdinga”, ali i da nije iznenađen time.

“Ne mogu biti iznenađen time, jer je danima njegovo saslušanje najavljivano u medijima... Ne bih ja tu pravio veliku priču oko toga, bio je četiri sata da ispriča šta je imao, a ono što je dobro je da se ceo slučaj vraća u institucije sistema”, rekao je Kostić.
On je istakao da je i sam više puta bio pozivan na informativni razgovor i dodao da, čim je neko u privredi, nikad ne zna da li je neko od njegovih saradnika napravio neki prekršaj.
Na pitanje da li očekuje da bude pozvan i on na informativni razgovor možda zbog bliskosti sa DS-om i vezama koje je imao, Kostić je rekao da ne veruje u to.
Poslednji komentari
  • nena Vreme: 05.12.2012 19:39h

    Kao sto svi vlasnici firmi ovde kazu svojim radinicma, ako ti ovde nije dobro uzmi radnu knjizicu i idi,tako i doticni tajkun treba, kad mu ovde nije dobro, da pokupi svoje papre i de gde mu je bolje. Daleko mu lepa kuca

  • Milanili Vreme: 07.12.2012 16:20h

    Treba da napravimo uspesne firme koje drzava treba da pomogne, a ne da pravimo negativnu kampanju prema privatnicima...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP