Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MAJDANPEK

Bolnica bez grejanja!

Autor: I. Popović | 27.12.2012 - 21:44:00h | Komentara: 2

Veliki broj pacijenata u Opštoj bolnici u Majdanpeku smrzava se u hladnim sobama. Prema nezvaničnim informacijama, juče je došlo do pucanja cevi u jednom delu postanice, koja se nalazi u garaži ove zgrade.

Majdanpek bolnica

Pacijenti se dogrevaju kako stignu | Foto: ALO!

Zbog nemogućnosti pristupa cevi koja je pukla, radnici JKP „Majdanpek“ ne

mogu da nameste kvar, s obzirom da je garaža zaključana.
Pacijenti koji su smešteni na pedijatriji, ginekologiji, hirurgiji i internom odeljenju, prinuđeni su da se dogrevaju ćebadima i grejalicama.
Direktor Opšte bolnice Majdanpek, dr. Nikola Stefanović, nije u zemlji, pa do njegove informacije o trenutnom stanju nismo mogli da dođemo.

Nameštena toplovodna cev u bolnici

Toplovodna cev koja je pukla u garaži postanice Opšte bolnice u Majdanpeku, zbog čega su sobe bile hladne i bez grejanja, nameštena je u toku dana. Prema informacijama koje smo dobili od nadležnih u JKP “Majdanpek”, kvar je saniran. 

- Radnici su još sinoć otišli na teren ali je garaža bila zaključana i nismo mogli da priđemo cevu koji je pukao. Inace je toplovodna instalacija jako loša ne samo u bolnici nego i u celom gradu. Radnici su sanirali kvar, čim je jutros otključana prostorija - kaže Đođre Roškić, v.d. direktora JKP “Majdanpek”.
S druge strane, iako je bio van zemlje, dr Nikola Stefanović, tvrdi da sobe nisu bile hladne.
- Cev jeste pukla ali majstori nisu mogli da reše problem, jer je pukla u zidu. Postojalo je delova bolnice u kojima nije bilo grejanja, ali nije ni toliko bilo hladno napolju - kaže dr Nikola Stefanović, direktor Opšte bolnice u Majdanpeku.
 

Poslednji komentari
  • Hemera Vreme: 28.12.2012 02:30h

    Zašto vlast u Majdanpeku ne može da sanira ovu havariju. Da li je moguće da JKP Majdanpek nema osnovna sredstva za poravku cevi. Da li postoji sposoban čovek u majdanpeku koji može da ustanovi kvar, da se pacijenti koji su u bolnici se još više ne razbole. Da li bolnica ima agregat ili je DS i to odneo. Sramota šta se dešava u Srbiji.

  • natasa Vreme: 29.12.2012 00:54h

    Tuzno, tuzno...istocna Srbija zaboravljena. Bila sam u poseti roditeljima u Zajecarskoj bolnici, katastrofa!!! Da bi ste usli u wc trebaju vam cizme, dalje da ne pricam...uzas

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP