Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TEŠKA OPTUŽBA!

Bora: Mira Marković je naručila moje ubistvo!

Autor: D. Petrović | 02.02.2013 - 14:48:00h | Komentara: 10

Ni posle 13 godina, otkako su s vlasti sišli Slobodan Milošević i njegova supruga Mira Marković, informacije o njihovim delima ne prestaju da isplivavaju, a jednu je upravo izrekao istaknuti muzičar Borisav Bora Đorđević u emisiji Milomira Marića, otkrivajući da je nakadašnja prva dama naručila njegovo ubistvo, i to od njegovog prijatelja.

Nisam nikada tužio nikoga jer me mrzi da se povlačim po sudnicama, a nisam nikada ni udario novinara ni paparaca: Bora Đorđević

Bora Đorđević | Foto: Vesna Lalić

 - Posle svega što sam radio, jedino odbijam da pevam pesmu “Baba Jula”, o Miri Marković i Slobodanu Miloševiću, mada znam da su mog najboljeg prijatelja angažovali da me rokne! - izjavio je Đorđević u emisiji “Goli život”, koja će se danas emitovati na Televiziji “Hepi”, a za “Alo!” je pojasnio ko je zapravo naručilac njegovog ubistva, ali nije otkrio ime prijatelja, kao ni druge pojedinosti.

Mira i Marko Miilošević

Porodica Miilošević | Foto: Reuters

 - Nije Slobodan naručio moje ubistvo, već njegova žena, ali ja nikada nisam dobio potvrdu o tome. Mislim da Milošević to nije ni znao, a ona je angažovala mog prijatelja da me ubije. Verujem da je bilo tako, ali ne bih da otkrivam više - potvrdio je Đorđević za “Alo!” i dodao da o ovom njegovom saznanju nikada nije pričao sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković, koja je trenutno u Moskvi, te do njenog komentara nismo uspeli da dođemo.
- Nikad nisam posle toga pričao s njima o tome. Ja te ljude ne poznajem! - oštro je izjavio istaknuti muzičar, koji je, osim o ovoj temi, pričao i o tome da je spavao u bračnom krevetu Gorana Bregovića, kao i o mnogim drugim pojedinostima iz svog privatnog života. 
Poslednji komentari
  • Зорица Пелеш Vreme: 02.02.2013 15:35h

    Бора је увек био бунтовник са разлогом, непоновљив борац за правду и како је рекао Достојевски "Где нема Бога све је могуће", тако да у његовој причи има истине.Сећам се како је Кнез Михаилова улица трештала од "Бабе Јуле".Требало је храбрости певати тако нешто."Погледај дом свој анђеле" је била најжешћа песма - опомена силнику и силницима и довољно је само видети оне силне виле по Дедињу, па схватити да за "Идеале стварно гину будале". Упозоравао је Бора и да "Приштинске би хтеле .. чке да постану републичке", али су се тада сви само смејали , а сада сви плачемо, јер ..чке не одустају од републике. "Лутка са насловне стране "је "химна" и данашњих спонзоруша и све гласније се пева.Све те Борине песме само "глуви" неће да чују.

  • milivoje Vreme: 02.02.2013 15:40h

    kako da ne. mira nije imala druga posla nego da misli o jednom alkosu- narkomanu. coveku koji noseci kapu voske vojvode stepe stepanovica snimio spot u kafani rugsjuci se srpkinji a postoje i mnogi klipovi gde lupa gluposti./

  • aleksandar VELIKI Vreme: 02.02.2013 16:14h

    da je mira cvetulja htela da te ubij Borislave, ne bi ti živu glavu izvukao, a kamo li pevao te gadosti o njoj... ne znam što ti sve ovo treba, možda se uvlačiš malo kroatima ne bi li uzeo koju kunu za koncert u Zagrebu ali mi je jasno da si sad mnogo pao u očima svojih srpskih obožavalaca... SRAMNO

  • Zoran Vreme: 02.02.2013 17:05h

    I onda se Bora izmakao i metak ga promasio,he,he....Pobogu Boro,pa nismo djeca....Eh taj alkohol!

  • Zdravko P. Vreme: 02.02.2013 19:03h

    ZORICE.Iz tebe govori "vatrena voda"koju je Bora pio a ti umjesto njega haluciniraš.On je jedan obični foliran i dezavujista, vidio narod glup pa izmišlja svakakve glupost.Ko bi na njega metka potrošio,taj bi bio gori od njega!!To je isto kao što priča Tozovac da su mu pesme za vrijeme TITA cenzurisali.Samo neznam koje pesme!!!Smiješno.Bora priča posle 20 godina Tozovac posle 50 godina.Sve su ovo Ne buloze i Gluposti!!! Žuti papir trpi sve!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP