Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KOD DEMOKRATA NIKAD NIJE DOSADNO

Borko dobio „packe“ od Mićuna

Autor: M. K. | 01.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Da se demokratama nimalo ne sviđaju postupci i izjave njihovog potpredsednika i šefa poslaničke grupe Borislava Stefanovića, ukazuju i „packe“ koje je dobio na sednici Predsedništva DS-a, koja je prethodila Glavnom odboru u subotu, u Kragujevcu. Naime, kritike na Borkov račun nije štedeo Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta stranke, ali ni poslanica i portparolka stranke Aleksandra Jerkov.

Kod demokrata  nikad nije dosadno

Kod demokrata nikad nije dosadno | Foto: Oliver Bunić

- Borko je kasnio na sednicu Predsedništva, a ušao je u trenutku kada je govorio Mićunović, koji je i ponovio sve što je prethodno pričao dok Borko nije bio tu, jer je želeo da i Stefanović sve to čuje. Zamerio je Borku, između ostalog, i to što priča da DS nema politiku i program, ističući da je 90 odsto onoga što on predlaže i priča sadržano upravo u programu DS-a. Kritikovao ga je i što priča da u vrhu stranke nema ljudi sa kojima bi on mogao da menja Srbiju. Rekao mu je i da ne može da bude šef poslaničke grupe ako ne zastupa i ne slaže se sa politikom stranke koja ga je na to mesto i izabrala.

Takođe, i Mićunović i Jerkov su mu zamerili što svoj politički program, koji je navodno namenjen DS-u, prvo daje medijima, pre nego što je sve svoje predloge dostavio stranačkim organima - navode naši izvori iz vrha demokrata, dodajući da Stefanović nije želeo da ulazi u bilo kakvu polemiku.
Sednica Glavnog odbora, koja je usledila nakon Predsedništva, bila je daleko mirnija. Demokrate su donele odluku o sklapanju koalicionog sporazuma o zajedničkom političkom delovanju sa partijom „Zajedno za Šumadiju“ nekadašnjeg gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Stevanovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP