Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RAT FUNKCIONERA DS I LDP

Borko: Ko je ta Judita!?

Autor: M. Keranović | 19.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Iako su i demokratama i liberalima puna usta okupljanja i stvaranja opozicionog fronta, teško je da ćemo DS i LDP gledati zajedno. Naime, umesto da se udružuju i kritikuju vlast, što im je kao opoziciji u “opisu posla”, oni udaraju jedni na druge. Tako je i članica Predsedništva LDP-a Judita Popović juče “udarila” na potpredsednika DS-a Borislava Stefanovića.

Borislav Stefanović

Borislav Stefanović | Foto: Emil Čonkić

- Stefanović je do sada nekoliko puta kroz svoje medijske nastupe napadao LDP bez ijednog ozbiljnog argumenta. Apsolutno je neprimereno da osoba sa takvom političkom prošlošću poput Borka Stefanovića govori u ime DS-a i sudi o drugima, ali to je problem DS-a.

Judita Popović

Judita Popović | Foto: FoNet

Danas nije pitanje sa kim će Borko Stefanović, već ko će uopšte sarađivati sa delovima DS-a koju on na takav način predstavlja u medijima - navodi se u izjavi Judite Popović. Ona je navela da je Stefanović “uplašen zbog istrage o NIS-u i zbog svoje uloge u zidanju barikada na Kosovu”. Pozvan da prokomentariše prozivke na njegov račun, Stefanović je samo upitao: “Ko je Judita Popović?”.

Inače, Stefanović se juče oglasio na Tviteru navodeći sedam zabluda, od kojih je jedna: “Krenimo ka centru i u desno, pa će mase nama pohrliti, jer smo “bolji Srbi” od SNS-a”.
Poslednji komentari
  • Dušica Vreme: 19.08.2014 12:33h

    Pravo pitanje je "Ko je taj Borko" ? Mogu da ne simpatišem LDP, može i da mi se ne sviđa Judita, ali žena iza sebe ima radnu karijeru i to je nezamenljivo !

  • vasja stauu Vreme: 20.08.2014 01:10h

    ...ti li si Judita(!?)

  • Milica Vreme: 20.08.2014 09:03h

    Gospdine Stefanoviću, ako sebe smatrate političarem, odnosno gospodinom, onda prestanite da se bavite spletkarenjem, tračarenjem, isterivanjem dezinformacija kao da ste na pijaci a ne u politici i u Skupštini. Često se zapitam šta je Vaša struka uopšte? Da li se Vi uopšte baite nečim čime želite da poboljšate situaciju u zemlji i date svoj doprinos? Jer koliko vidim sve vreme se bavite niskim stvarima kao što su čula - kazala itd..

  • Lola Vreme: 20.08.2014 09:06h

    Stefanović Borislav svakim danom na svojim primerima dokazuje svoju nestručnost kao i činjenicu da je uzrok tome što je od nesvršenog advokatskog pripravnika odmah otišao u diplomatiju u Vašington preko političke veze, kao i još neke druge mreže kojoj je blizak.... Ovakav vid napredovanja nije dobar, jer iskustvo se u struci stiče radom a ne sedanjem u fotelju bez ikakvih ozbiljnijih kvalifikacija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP