Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STEFANOVIĆ PRED BIRAČE IZLAZI SA TRI DOKUMENTA

Borko udara na vile i bazene!

Autor: M. Keranović - D. Vukajlović | 05.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 5

Uvođenje visokih poreza na vile i bazene, ograničavanje bankarskih kamata, ukidanje visokih provizija i skrivenih troškova koje bankari nameću građanima Srbije, kao i rešavanje kredita u švajcarcima nalaze se u programu koji će Borko Stefanović uskoro ponuditi javnosti, saznaje „Alo!“. Inače, Stefanović je pripremio tri dokumenta s kojima će izaći pred građane: „Poruku kapitalu u Srbiji“, „Manifest“ i „Program“.

Stefanović je  pripremio tri  dokumenta s  kojima će izaći  pred građane:  „Poruku kapitalu u  Srbiji“, „Manifest“  i „Program“.

Stefanović je pripremio tri dokumenta s kojima će izaći pred građane: „Poruku kapitalu u Srbiji“, „Manifest“ i „Program“

- Borko je rešen da stane na put bogatašima koji na grbači naroda zarađuju milione. Svestan je da takvih ima i u Demokratskoj stranci, i u SNS-u, ali i u drugim partijama i odlučan je da sa takvima neće praviti nikakve dogovore i dilove - navodi naš izvor iz najbližeg Stefanovićevog okruženja.


On ističe da Stefanović već neko vreme „govori najbližim saradnicima da mora da se zaustavi pljačkanje građana od strane bankara i krupnog kapitala“.
- Borkova osnovna logika vrlo je slična onome što Cipras i Siriza rade u Grčkoj. On neće dozvoliti da se dugovi države prelivaju preko leđa siromašnih, dok bogataši rade šta hoće. Zato je i pripremio „Poruku kapitalu u Srbiji“, da svima bude jasno da neće moći više da se bogate preko građana - kaže naš izvor.

Program, između ostalog, predviđa da vlasnici vila i bazena moraju da plaćaju višestruko veći porez nego obični građani. Isto tako, Borkova ideja koja se našla u programu je da se ograniče bankarske kamate, kako banke ne bi više isisavale novac od građana i privrede, a da se svi skriveni troškovi i „sitna slova“ u ugovorima koje banke prave sa stanovništvom potpuno ukinu.
Podsetimo, Stefanović je na izradi programa radio sa grupom intelektualaca, među kojima je najviše eksponiran bio Jovo Bakić, a za par nedelja Borko će i zvanično predstaviti svoj program.

Branko Ružić

Branko Ružić | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

Hoće da ruši Vučića sa Ružićem

Podsetimo, „Alo!“ je pisao da se intenzivno radi na formiranju novog opozicionog pokreta čiji će čelni ljudi biti Stefanović i Branko Ružić. Naime, Stefanović, koji je aktuelni potpredsednik DS-a, ovih dana vodi intenzivne razgovore sa socijalistom Brankom Ružićem, koji je poznat kao opozicionar unutar vlasti i buntovnik u SPS-u. Pisali smo i o tome da će Borku i opozicionom pokretu koji osniva, podršku pružiti i dva veoma popularna domaća muzičara. Osim poznatih ličnosti, on planira da okupi i predsednike opština i lidere lokalnih pokreta po Srbiji sa kojima uveliko i razgovara. Jedan od njih je i Miroslav Aleksić, predsednik opštine Trstenik i lider Narodnog pokreta Srbije.

Poslednji komentari
  • Kaca Vreme: 05.06.2015 16:36h

    Bravo Borise‚‚şamo napred!

  • deki Vreme: 05.06.2015 19:22h

    ma da ,i ti ces udariti kao i Vucic na Miskovica.Ajd ne gadjaj narod maglom.Taj scenario je milion puta vidjen.

  • milos Vreme: 06.06.2015 06:00h

    a ko će ti onda poklanjati skupe satove druže Ružiću ?

  • alo bre Vreme: 06.06.2015 17:30h

    Nije babi sto se snilo,vecje babi sto joj milo!....Prvo je jedan clan vlade iz DS svojim potpisom pokrao drustvenu imovinu.Zatim tu istu imovinu su ostali iz DS podelili preko agencije za privatizaciju...........Sta reci nego li da je zutica oduvek bila bolest prljavi ruku!

  • mihailo Vreme: 06.06.2015 18:59h

    U potpunosti te podrzavam. Pokreni pitanje novca koji su direktori preduzeca /sartrid. petrohemija...itd/preneli na licni racun u inostranstvo da bi navodno izbegli sankcije koje sa nagovestavane. Novac nikad nisu vratili a od tada nista ne rade a raspolazu ogromnom imovinom. Otkud sadasnjim politicarima nepokretnosti u inostranstvu /lokali u Becu...itd/

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP