Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TRAŽILA SPONZORA

Bosanka uhapšena zbog pokušaja iznude 250.000 dolara od bogatog biznismena!

Autor: Magazin.ba | 12.09.2013 - 09:42:00h | Komentara: 0

Mirela Sarić-Džioba, Bosanka sa adresom u Mičigenu, uhapšena je pod optužnicom da je pokušala da iznudi 250.000 dolara od tamošnjeg bogatog biznismena, pišu američki mediji.

Mirela Saric Dzioba

Mirela, 33-godšnji bivši model koja radi kao agenta za nekretnine, slala je neimenovanom 61-godišnjem muškarcu poruke i fotografije eksplicitnog sadržaja i nakon toga ga ucjenjivala, piše The Smoking Gun.
Ona se u ponedjeljak pojavila na sudu u Detroitu, ali je puštena uz kauciju od 10.000 dolara. Prema tvrdnjama agenta FBI-ja Marka Silskija, žrtvu je upoznala krajem jula.
"Džioba ga je stalno pitala da li je može otpratiti na piće što se i desilo. Na prvom sastanku mu je govorila da uživa u njegovom društvu”, kazao je Silski između ostalog.
Na drugom sastanku, naveo je agent, Džioba se interesovala o bogatstvu koje biznismen poseduje pa mu je slala golišave fotografije preko mobilnog.
Muškarac je takođe istražiteljima rekao da je Džioba od njega prvo tražila 1.400 dolara kako bi platila kompjuter i časove o nekretninama.
"Zaboravi. Završili smo. Možda da je nazovem", glasila je poruka nakon što biznismen nije odgovorio na njene zahteve.

Mirela Saric Dzioba

Bogataš je ovu poruku shvatio kao pretnju da će sve reći njegovoj ženi. Ipak, odlučio je da  Džiobi da 1.400 dolara koje joj je odneo u njenu kancelariju. Kad je dobila novac, navodno je zatražila još 250.000 dolara kako ne bi progovorila o njihovim sastancima.
"Grešiš ako misliš da me možeš ućutkati sa 1.400 dolara. Sve što treba je da platiš i niko neće saznati. Nikad", pisalo je u jednoj od poruka pronađenih na telefonu 61-godišnjaka.
Pretila je i da će kontaktirati medije i dati im glasovne poruke koju su razmjenjivali. Međutim, muškarac je odlučio sve da ispriča FBI-u nakon čega su napravili sačekušu na parkingu ispred Mireline kancelarije. Muškarac je poneo određen deo novca u koverti što je Džioba uzela i rekla mu da do kraja nedelje mora isplatiti i ostatak. Nakon toga je usledilo hapšenje. Noj preti kazna zatvora u trajanju do pet godina.
Prema njenoj biografiji postavljenoj na stranici firme u kojoj radi, Džioba je majka troje dece koja voli da volontira i pomaže drugima. Modelingom se bavila u prošlosti a vikendima radi i kao voditeljka vesti na radiju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP