Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MATIJA (14) I JANA (6) PODNELI TUŽBU PROTIV STRICA

Bratanci tužili Savu zbog vandalizma!

Autor: R. Kantar | 06.09.2014 - 13:55:00h | Komentara: 34

Maloletni Matija (14) i Jana (6) Milošević podneli su tužbu protiv svog strica, poznatog fudbalera Save Miloševića, zbog toga što je navodno platio kamenorescu da sruši nadgrobni spomenik koji su oni podigli svom ocu Andriji.

Savo Milošević

Savo Milošević

Policija u Bijeljini, kako saznajemo, prikuplja dokaze o ovom slučaju i oni bi za nekoliko dana trebalo da budu dostavljeni tužilaštvu radi eventualnog krivičnog gonjenja Save Miloševića, inače Andrijinog rođenog brata.


Savo bez komentara


Iako je „Alo!“ ovim povodom u više navrata pokušao da stupi u kontakt sa Savom Miloševićem, on nam se ni juče nije javljao na pozive i SMS-ove koje smo mu uputili.

Kako nezvanično saznajemo u Osnovnom sudu u Bijeljini, Andrijina deca i njihova majka Daniela tužili su Savu zbog toga što je u noći između 31. avgusta i 1. septembra porušio i uklonio postavljeni nadgrobni spomenik na groblju u Johovcu, kod Bijeljine, sa namerom da postavi drugi i na taj način, kako stoji u tužbi u koju je „Alo!“ imao uvid, narušio njihovo pravo kao zakonskih naslednika na podizanje nadgrobnog spomenika ocu i obavljanje verskih i drugih običaja.

Ovo je za „Alo!“ potvrdio i advokat Slobodan Cvijetić, koji u razgovoru za naš list kaže da je tužba podneta i protiv kamenoresca koji je od Save uzeo novac da postojeći spomenik sruši i postavi novi.

Savo Milošević

Milošević navodno platio kamenorescu da sruši spomenik koji je porodica
podigla njegovom bratu Andriji!

- Od suda tražimo da hitno donese privremenu i sudsku meru obezbeđenja kojima će se Savi zabraniti postavljanje novog nadgrobnog spomenika i narediti da odmah vrati onaj koji je uklonjen - kaže za naš list advokat Cvijetić, dodajući da je cela Bijeljina zatečena time što je Savo uradio i da je slučaj rušenja nadgrobnog spomenika nezapamćen u tom mestu.

Podsetimo, kako je „Alo!“ još ranije pisao, meštani sela Johovac kod Bijeljine optužili su fudbalera Savu Miloševića da je zbog nerešenih imovinskih odnosa platio kamenorescu da usred noći sruši nadgrobni spomenik podignut njegovom mlađem bratu Andriji Miloševiću (38), koji je pre devet meseci tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći! Meštani su tvrdili i da je Savo ovo skrnavljenje bratovljevog groba preduzeo jer je sa Andrijinom ženom i maloletnom decom, koji su podigli spomenik, u sukobu zbog nerešenih imovinskih odnosa!
 
Poslednji komentari
  • Daca Vreme: 06.09.2014 14:32h

    imala sam slican slucaj,zapravo luda svekrva je tuzila mene i maloletnu decu i nije nam dozvoljavala naslestvo i izradu spomenika.Treba ga najstroze kazniti kaznom zatvora ,ai kamenorezca koji je to uradioi!Dok ne pocne drzava da udara po dzepu i zatvoru ludaka ima na sve strane.Zao mi je supruge i dece,jer znam kako joj je.

  • Jasmina Vreme: 06.09.2014 14:36h

    Koji ološ!!!!

  • VITEZ Vreme: 06.09.2014 15:43h

    I, treba da ga tuže.

  • tosa Vreme: 06.09.2014 15:50h

    Pa ako je to tačno, čoveka odmah treba uhapsiti i strpati u zatvorsku bolnicu.Tim činom on je oskrnavio bratov grob. Strašno.

  • BgBoy Vreme: 06.09.2014 15:51h

    Ne znam kakva prava ima žena koja je bila razvedena od pokojnog muža u redu deca, ali čini mi se da je ovde Savu izludelo njeno ponašanje i glumatanje sad kada mu je brat poginuo, a dok je bio živ ona je otišla od njega i sudski se razvela, a sada hoće da se ona pita, tipičan seljakluk i pakosluk.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP