Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEMA KRAJA NASILJU

Brutalno pretučeni kontrolor: Napadač me je šutirao, udario u glavu i polomio palac!

Autor: 24sata | 04.09.2014 - 12:51:00h | Komentara: 3

Kontrolor GSP- a Aleksandar Milenković brutalno je pretučen sinoć na stanici "Filip Višnjić" u Zemunu. On je oko 20.30 sati pregledao karte na liniji 84 kada je prišao mladiću starom između 20 i 25 godina i zatražio mu kartu na uvid.

Bus Plus

Ilustracija / Foto: Emil Čonkić

- Imao je slušalice na ušima i nije reagovao na moju molbu da mi pokaže kartu. Delovao je kao da je pod uticajem neke opojne supstance. Ponovio sam pitanje, on je skinuo slušalice i istrčao iz autobusa. Ja sam sišao za njim, i tada me je napao, šutnuo dva puta u nogu i ja sam pao. Podigao sam se i opet me je dva puta udario u nogu i u glavu. Na VMA su mi konstatovali prelom zgloba palca i povrede na glavi - opisao je Aleksandar šta se dogodilo.

On je danas na prijemu u gradskoj Skupštini apelovao na Beograđane da plaćaju prevoz jer kako kaže "to bi bilo isto kao kad uđete u prodavnicu da kupite hleb i prođete pored kase, a da ne platite".
Gradski menadžer Goran Vesić kazao je da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i da će protiv napadača biti podneta krivična prijava.
- Ovakve stvari se više neće dešavati i nećemo tolerisati napade na ljude koji pošteno rade svoj posao. Niko neće sprovoditi sopstvenu pravdu i misliti da je iznad zakona. U autobusu je postojala kamera koja je snimila napadača, da ne kažem neku ružniju reč, a kamere postoje i na okolnim objektima, tako da se nadam da će napadač koji je imao bradu biti priveden i sankcionisan za ono što je uradio - kazao je Vesić, i zahvalio se kontroloru šro radi ovaj posao i izvinio zbog toga što mu se dogodilo.
Više čitajte na sajtu 24 sata.
Poslednji komentari
  • Бене Vreme: 04.09.2014 14:00h

    Осуђујем напад на контролора. Међутим, његов посао се завршава у возилу. Наравно да је путник требало да му покаже путну исправу, али ако је изашао из возила, без обзира да ли је при то и "истрчао" како каже претучени контролор, овај није имао зашто да силази за, до тада само несавесним путником, јер то не само да није његов посао, него на то нема право по закону, нити сме икако да зауставља путникас.Све остало почев од тврдње несрећног контролора да је путник био под утицајем опојних средстава, па до нежељеног исхода, производ је манипулације.

  • mima Vreme: 04.09.2014 16:40h

    Nisam znala da je posao kontrolora da "juri" putnike po ulici. Sta je ocekivao da ce dobiti kada izadje iz autobusa-nego batine. Nije valjda mislio da ce uspeti da mu naplati kartu. SVASTA!

  • zivko Vreme: 04.09.2014 20:55h

    PO KOMANDNOJ ODGOVORNOSTI NEKO MORA DA ODGOVARA. PRAVILA RADA KONTROLORA PRIVATNE FIRME U VOZILIMA GSP-A, ODNOSNO SVIH BEOGRADJANA SU JASNA. KAKO IH KONTROLOR NIJE POŠTOVAO VEĆ UZIMA PRAVDU U SVOJE RUKE I KRŠI SVE PROPISE, NIJE NI ČUDNO ŠTO I SADAŠNJI GRADSKI MENADŽER A DO SKORAŠNJI USPEŠNI MENADŽER KOŠARKAŠA I FUDBALERA ZVEZDE KOJE JE SKORO UGASIO, A SADA ĆE UNAPREDITI GRAD, PRIČA I DOKAZUJE SVOJE UMNE I INTELEKTUALNE SPOSOBNOSTI. NIKO NORMALAN NE OPRAVDAVA LJUDE KOJI NE KUPUJU KARTU ZA PREVOZ MA IZ KOG RAZLOGA, ALI PRAVNI PROPISI SU JASNI. ZA TAKAV PREKRŠAJ POSTOJI PROCEDURA A NE DA RADNIK PRIVATNE FIRME KOJI SAM SEBE TREBA DA JURI JER I ON NIJE KUPIO KARTU KAD JE DOLAZIO NA POSAO, MORA ODGOVARATI PO PROPISIMA OVE ZEMLJE. TAČKA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP