Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BAHATO

Budući poslanik SNS pijan napao komunalne policajce!

Autor: blic | 31.03.2014 - 13:29:00h | Komentara: 23

Komunalni policajci Darko Đukić i Rade Đurđević tvrde da ih je prilikom kontrole radnog vremena kluba “Prezident”, napao budući narodni poslanik SNS Slobodan Gvozdenović, preteći im “da će ostati bez posla ako ubuduće budu prišli tom ugostiteljskom objektu”.

Njih dvojica kažu da se incident, koji su prijavili policiji, dogodio u nedelju sat i deset minuta posle ponoći, kada su došli u kontrolu radnog vremena ovog ugostiteljskog objekta u centru Valjeva.

Demantuje optužbe komunalne policije: Dr Slobodan Gvozdenović

Demantuje optužbe komunalne policije: Dr Slobodan Gvozdenović | Foto: Predrag Vujanac

 - Ušli smo unutar gde je koleginica iz komunalne inspekcije Gradske uprave Jelisaveta Lazarević stupila u kontakt sa menadžerom kluba i dala mu rok od 15 minuta da završe sa radom i isprazne lokal, pošto je radno vreme dozvoljeno do jedan čas iza ponoći. Kada smo došli do našeg službenog vozila iz objekta je u vidno alkoholisanom stanju izašao Slobodan Gvozdenović govoreći nam: “Šta je majmuni, šta vam nije jasno” - pričaju komunalni policajci.



Kažu i da ih je potom vređao, obaveštavajući ih da će 17. aprila poslati narodni poslanik, a da će njih dvojica ostati bez posla.

- Potom nam je, drskim tonom, poručio: “Budete li ubuduće vas dvojica prišli ovom objektu, nestaćete i jedan i drugi” - prepričavaju Đukić i Đurđević šta se dogodilo.

Po njihovim tvrdnjama, dr Gvozdenović se potom vratio u “Prezident”, muzičarima rekao da nastave sa programom, a gostima da ostanu u lokalu poručujući komunalcima, kako su naveli, “da im ja sada on gazda, jer postaje narodni poslanik”.

Đukićeve i Đurđevićeve muke, kako stoji u službenoj belešci koju dali u policiji, nastavile su se kada im je potom prišao vlasnik noćnog kluba Saša Milinović.

- Prišao mi je i uhvatio me desnom rukom za uniformu povlačeći me prema sebi, a sve vreme mi je govorio da “pokušavamo da ga zatvorimo”, a potom mi je zapretio: “Ako me zatvorite, prvi dan kad ostanem bez para, kunem ti se ovde ispred hrama i u ćerku, naći ću te gde god bio, seckaću te deo po deo tela, nestaćeš”. Kada je video da dolazi patrola policije ušao je unutra - ispričao je Đurđević u valjevskoj policiji.

Sam dr Gvozdenović je rečima “ništa od toga nije tačno” demantovao tvrdnje komunalnih policajaca. On je potvrdio da je lično na lice mesta pozvao načelnika Komunalne policije Gorana Milivojevića rekavši da je “njemu ostavio da ceo slučaj reši” i konstatujući da se nad noćnim klubom “već duže vreme vrši diskriminatorski nadzor”.

Gvozdenović je 56. na izbornoj listi SNS.

Izbegavanje suda pravdao kampanjom

Dr Slobodan Gvozdenović je optužen pred Osnovnim sudom za teško krivično delo protiv zdravlja ljudi, a tereti se da je u noći između 23. i 24. januara 2007. godine nesavesno postupio prilikom porođaja Ivane Katić iz Kožuara kod Uba, usled čega je nastupila smrt bebe. Na poslednjem ročištu 17. marta on je zatražio izuzeće sudije i predsednice Osnovnog suda, a prethodno je nedolazak na jedno od ročišta opravdao svojim učešćem u kampanji SNS.
Poslednji komentari
  • Seljak iz Dragodola Vreme: 31.03.2014 13:45h

    Boba je ok covek, a ovi socijalisticki poltroni u vidu komunaln epolicije, ne mogu da prihvate cinjenicu da im je stranka izgubila na izborima, pa samo truckaju i traze paznju, ne bi li umirili svoj dusevno naruseni mir, zbog poraza.

  • Deda Zika Vreme: 31.03.2014 13:57h

    Ti socijalisti u uniformama komunalne policije neka se obrate Pocuti, da ne napadaju puno naprednjake i pitam vas jel vam to, gospodo drugovi poslednji trzaj u Valjevu? A i dosta ste se sirili , socijalisti. Cao.

  • Pocutin mali Vreme: 31.03.2014 14:02h

    Nemojte me dirati, cika Bobo, jer mene je Pocuta postavio i mi smo navikli da serifujemo i da biramo kafane u koj eupadamo. Mi ne diramo nase socijaliste i mi moramo da napadamo one koji su nas oduvali na izborima, odnosno vas. Molimo vas, cika Bobo, mi samo slusamo naseg velikog vodju magistra Pocutu. To sto on nema vozacku dozvolu, a vozi nema veze, bitno je da je on nas idejni tata.

  • Pocutin mali Vreme: 31.03.2014 14:34h

    Kako cemo sada, mi, mladi socijalisti iz Valjeva, koji smo navikli na masne plate i fotelju, ako odemo u opoziciju? Nama je receno , od malih nogu , da smo mi rodjeni da se uvalimo u fotelje. Sta sada da radimo , cika magistre Pocuta?

  • Gavrilo Milentijevic Vreme: 31.03.2014 14:38h

    Nama ne treba narod. Mi cemo da budemo narod. Narodna komunalna policija. Onolike skole, bolnice, a mi nemamo nasu , posebnu zgradu? Cika magistre Pocuta hocete nam napraviti neku zgradu, vi volite da gradite i soderisete? dajte nam neku zgradu dok nas ne oteraju u opoziciju, a mi cemo lako preleteti u drugu stranku, jer mi idemo tamo gde imamo korist. Sada u vama vidimo Boga i ako malo nas socijalista u Boga veruje, ali oticicemo mi od vas, ne bojte se.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP