Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VOJISLAV ŠEŠELJ POSLE OPERACIJE ZA ALO!

Bušili me kroz vilicu, imam rupu u glavi

Autor: S. Vojinović | 08.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 9

Lider radikala Vojislav Šešelj operisan je juče na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a odmah po povratku iz bolnice ispričao nam je o kakvom je zahvatu reč.

“Šta je u pitanju, znaćemo za desetak dana.  Može da bude posledica nekih upala ili  nedajbože neki karcinom“, lider radikala

“Šta je u pitanju, znaćemo za desetak dana. Može da bude posledica nekih upala ili nedajbože neki karcinom“, lider radikala | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Imao sam hiruršku intervenciju u predelu sinusa. Morali su da me buše kroz vilicu i imam rupu od jednog cenimetra! Šta je u pitanju, znaćemo za desetak dana. Mogu da budu dve mogućnosti, da je u pitanju posledica ranijih upala ili nedajbože neki karcinom.

Sve bolesti lidera radikala

Prema objavljenim informacijama, lider radikala Vojislav Šešelj bori se sa različitim bolestima, među kojima je i rak debelog creva, koji je metastazirao u jetri. Ima problem i sa plućima i kardiovaskularnim sistemom, zbog čega mu je ugrađen i pejsmejker. Takođe, pre izvesnog vremena otkrivena su mu i nova četiri polipa na debelom crevu.

Otišao sam jutros i dekan Stomatološkog fakulteta Miroslav Vukadinović, koji je specijalista maksilofacijalne hirurgije, operisao me je pod lokalnom anestezijom, operacija je trajala oko sat. Inače, skener je dok sam radio pripreme za operaciju pokazao da imam tri slične promene na licu, ovu u predelu desnog sinusa, koju smo „skinuli“, i još dve ispod donje vilice.
Videćemo šta je kad nalaz bude gotov, ali ja se osećam dobro. Ma šta sam sve preživeo, ovo je ništa. Malo ću se odmoriti i već od ponedeljka nastavljam sa svojim aktivnostima - rekao nam je Šešelj.

Vojislava Šešelja, optuženog za zločine nad Hrvatima i muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH u periodu od 1991. do 1993, prvostepeno veće je na privremenu slobodu pustilo u novembru prošle godine.
Međutim, krajem marta je žalbeno veće Haškog tribunala naložilo pretresnom veću da momentalno opozove odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu i da naredi njegov povratak u pritvorsku jedinicu Tribunala u Sheveningenu. Od pretresnog veća se traži i da nakon toga sprovede novu procenu uslova za Šešeljevo moguće ponovno privremeno oslobađanje.
Poslednji komentari
  • Filip Vreme: 08.05.2015 09:06h

    Vojo brate , izdrzi, moras da budes ovde ,nema ko drugi da skine ove Americke podrepne muve sa vlasti sem tebe !

  • pera Vreme: 08.05.2015 09:45h

    Proslo je tvoje moj prijatelju,na zalost i na radost kako kome.Brz oporavak.

  • Мирослав, Краг. Vreme: 08.05.2015 09:57h

    Доста ми је својих проблема и мука да преживим тако да ово што он прича ме не интересује, нарочито после оне идиотске изјаве око Ђинђића, чини се та рука је одавно, кум је испао академик и достигао са породицом небеске висине, вероватно ће бити проглашен за свеца или краља Србије... а ти запушуј те рупе.

  • Bojan Vreme: 08.05.2015 10:42h

    Kako ti ne zacepise tu gubicu i da su pustili mozak da ti iscuri.

  • swissmade Vreme: 08.05.2015 11:39h

    Nemas vojo rupu u glavi ,vec imas vupu u gvavi,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP