Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEBOJŠA NEGIĆ VIĐEN ZA PRESTIŽNU DRŽAVNU FUNKCIJU

Cakanin muž
direktor Diposa?!

Autor: M. Dakić | 09.07.2013 - 14:50:00h | Komentara: 3

Nebojša Negić, suprug poznate pevačice Dragice Radosavljević Cakane, jedan je od glavnih kandidata za novog direktora „Diposa“, deoničarkog društva za iznajmljivanje diplomatskih nekretnina, saznaje “Alo!” od dobro obaveštenog izvora bliskog Vladi Srbije. Tako bi Negić, inače advokat po struci, na toj primamljivoj funkciji trebalo da smeni aktuelnog direktora Kostadina Popovića, koga je na to mesto dovela Vlada Demokratske stranke.

Nebojša Negić

„Ne mešam poslovni i privatni život“: Nebojša Negić sa suprugom  | Foto: Goran Srdanov

 

Za Negićevo imenovanje lobira direktor Direkcije za
imovinu Jovan Vorkapić, bivši
advokat Milana Beka

Inače, Negić je već godinama zaposlen kao savetnik direktora u Republičkoj direkciji za imovinu, a koja zbog prirode posla veoma blisko sarađuje sa „Diposom“. Kako naš izvor prenosi, njegovo ime kao najozbiljnijeg kandidata za upravljanje „Diposom“ je u domaćim političkim krugovima počelo da se pominje paralelno sa dolaskom Jovana Vorkapića na čelo Direkcije, krajem aprila ove godine.

- Za Negića kao novog direktora „Diposa“ najaktivnije lobira upravo Vorkapić. On je, podsetiću vas, poznat i po tome što je svojevremeno bio advokat Milana Beka i „Luke Beograd“ u sporu sa gradom Beogradom. To radi preko pojedinih veza i kontakata sa Srpskom naprednom strankom, a neformalnim dogovorom u vladajućoj koaliciji, to atraktivno mesto pripalo je upravo najjačoj stranci u Srbiji. Međutim, za Negićevo imenovanje za sada ne postoji podrška vrha SNS-a - navodi naš izvor.

Nebojša Negić

Nebojša Negić i Dragica Radosavljević Cakana | Foto: Goran Srdanov

 

Raskoš kojom

raspolaže „Dipos“
Prema dostupnim podacima, „Dipos“ u svom fondu na raspolaganju ima 159 luksuznih vila i zgrada, 202 stana, 27 poslovnih prostora i 57 garaža. Vlada Srbije donela je u julu 2009. zaključak, na osnovu kog je „Dipos“ potpisao Ugovor sa državom, koju zastupa Republička direkcija za imovinu i na osnovu kog se njemu na privremeno korišćenje, upravljanje i održavanje daju nepokretnosti namenjene prevashodno za smeštaj diplomatskih i drugih stranih predstavnika.

Kada smo Negića pozvali da prokomentariše naša saznanja, on ih nije potvrdio, ali ni demantovao.

- Ne znam odakle vam takva informacija?! I ja sam tako čuo, ali mislim da to nije izvesno. Doduše, ne bih sam sebi da malerišem! Šalim se (smeh)...
Činjenica je da Direkcija u kojoj već godinama radim blisko sarađuje s „Diposom“ i da nam je jedna od delatnosti i nadzor nad ovim deoničarskim društvom - ostao je nedorečen suprug pevačice Cakane. Iako ona nikada nije krila da je veliki simpatizer naprednjaka, Negić navodi da sa njegovom karijerom ona nikad nije imala veze.

- Moja supruga apsolutno nema nikakve veze s mojim poslom, kao ni ja sa njenim. Ne mešamo poslovni i privatni život. Ako ste pratili, ona se uvek ograđivala od toga da joj ja pomažem u karijeri niti je ona meni ikada bila ulaznica za bilo kakav posao - dodaje Negić.

Cakana i Maja se svađale zbog SNS
Dragica Radosavljević Cakana u javnosti je poznata kao veliki simpatizar Srpske napredne stranke, a pevala je i na mitingu naprednjaka u aprilu prošle godine.

Maja Nikolić

Upravo zbog tog nastupa došla je u sukob sa svojom koleginicom Majom Nikolić, takođe, simpatizerkom SNS-a. Naime, Nikolićeva je Cakanu optuživala da joj je otela tu tezgu.
Poslednji komentari
  • LIKI Vreme: 09.07.2013 19:30h

    AAUU..mnogo pošten čovek.gde ga nađoše samo!!!????

  • Milan Vreme: 09.07.2013 21:13h

    E jes faca ,kad treba da ga znamo po jednoj pevacici .Svaka cast.

  • mira Vreme: 10.07.2013 14:31h

    sve bolji od boljeg. partija je to brale a i pare

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP