Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRUTALNO

Čanak sa telohraniteljima pretukao čoveka ispred kafane!

Autor: Milica Dakić - N. N. Travica | 23.09.2012 - 13:20:00h | Komentara: 0

Nenad Čanak i dvojica pripadnika njegovog obezbeđenja brutalno su u noći između subote i nedelje pretukli Pavla Lešanovića (47), tvrdi ovaj Beograđanin! Kako „Alo!“ saznaje, ceo incident dogodio se oko dva sata iza ponoći na parkingu čuvenog restorana Danila Ikodinovića „Tako je suđeno“ u Novo Sadu, a povod je bio nesporazum oko naručivanja pesme. S druge strane, lider LSV-a odgovara da nema telohranitelje i brani se da je „čovek sam pao“!

Kako smo saznali, Lešanović je sedeo za istim stolom sa Čankom i Ikodinovićem koji im je zajednički prijatelj. Kada je Pavle izašao iz kafane da na parkingu sačeka prijatelja s kojim je trebalo da se vrati za Beograd, pojavio se lider LSV-a i uz psovke počeo ga udara svojim štapom po glavi! Odmah su mu „u pomoć“ pritekla i dvojica telohranitelja, koji su nastavili da vređaju i šutiraju Lešanovića koji je već bio na zemlji, dok je Čanak naređivao: „„Ubij pi* beogradsku“ i „Udri stoku, ne može on u mom Novom Sadu tako da se ponaša“!

Pavle Lešanović

Pavle Lešanović

 
Njegov brat Zoran za „Alo!“ kaže da su svi u šoku zbog bahatosti ovog političara.
 

- Evo, sad smo došli iz Urgetnog centra, Pavle je legao da spava. Šta da vam kažem, svi smo u šoku šta se desilo! Brutalno su ga isprebijali bez najmanjeg povoda i sve vreme su ga vređali što je iz Beograda došao! Šta god da je prethodilo incidentu, nije opravdanje za ovakav neljudski napad! Ako je Nenad Čanak nešto imao protiv mog brata, mogao je da pozove policiju, valjda političari najbolje znaju šta kaže zakon i red, a ne da pribegava fizičkom nasilju. Zbog svega toga ćemo protiv njega i njegovih telohranitelja podneti krivičnu prijavu - kaže za „Alo!“ njegov brat Zoran koji je s Pavlom bio u Urgetnom centru. Kako nam je potvrđeno u ovoj ustanovi, Lešanovića je pregledao neurohirurg i on je nakon ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Nenad Čanak tvrdi pak da nije ni pipnuo Lešanovića, ali priznaje da je s njim imao kafansku raspravu.
 

Policija istražuje slučaj
U novosadskoj policiji potvrdili su nam da im je čitav događaj prijavljen, ali nekoliko sati nakon incidenta. Prema nezvaničnim informacijama, Lešanović je posle prijema u Urgentnom centru prvo napad prijavio beogradskoj policiji, a potom se telefonom obratio i novosadskim organima reda. 

- Kao što je poznato, nemam obezbeđenje niti telohranitelje. sa nekim gospodinom sam imao neku raspravu za stolom. Odvezao sam rođake i vratio se da o tome razgovaram s Ikodinovićem. Sreo sam tog gospodina u vozilu, sa vozačem. Izašao sam iz kola, a onda je i on izašao iz svog vozila, vidno alkoholisan. Pokušao sam da razgovaram s njim, ali to je bilo nemoguće, a pritom je i pao. Okrenuo sam se i otišao jer je dalja rasprava bila bespredmetna. Ne znam šta je dalje sa njim bilo - objašnjava Čanak u izjavi dostavljenoj našoj redakciji i dodaje da Lešanovića ne poznaje te da je spreman da sve razjasni na sudu. Istovremeno, lider ligaša negirao je da je uputio ijednu ručnu reč pretučenom.

Nenad Čanak

Nenad Čanak: Napadaju me zbog Vojvodine | Foto: Miloš Perić

 
- Ne zna ni ko je, ni odakle je, niti bi mi palo na pamet da vičem takve stvari kao što se izmišlja - dodao je Čanak, koji je objašnjenje zatražio i od policije.
U kafani bivšeg vaterpoliste „Tako je suđeno“ jule nisu želeli da nam daju bilo kakvu informaciju o ovom incidentu, a vlasnik Danilo Ikodinović bio je nedostupan za komentar.
Stefanović: To je skandalozno!
Postupak predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine osudila je široka javnost. Predsednik skupštine Nebojša Stefanović kaže da je obavešten da je Nenad Čanak više nego aktivno učestvovao u ovom događaju. 
- To je skandalozno! Ne mogu da prihvatim da neko sa svojim telohraniteljima tuče čovekla, to je strašno i zato policija mora što pre da izađe u javnost sa činjenicama - poručio je Stefanović.

Nenad Čanak nije dostupan medijima

Nenad Čanak | Foto: Miloš Perić

Napadaju me zbog Vojvodine!
Nenad Čanak ne samo da je poslao saopštenje svim redakcijama kak nije učestvovao u napadu, već je i na svom profilu na „tviteru“ objašnjavao pozadinu incidenta i povezao ga s pitanjem finansiranja Vojvodine!
- Kako to da uvek kada se postavi pitanje finansiranja Vojvodine počnu da se događaju „skandali“? Gde je sada Ustavni Sud? - povezao je Čanak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP