Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER ALEKSANDAR VUČIĆ O REKONSTRUKCIJI VLADE VOJVODINE:

„Čanak, Šešelj, Karić i Pajtić - lepa slika“

Autor: D. Ramadani | 05.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Vlada Srbije razmatra da li će Aerodrom „Nikola Tesla“ ponuditi pod koncesiju ili će sama investirati u proširenje kapaciteta, izjavio je juče premijer Aleksandar Vučić na dočeku četirimilionitog putnika.

Premijer nagradio jubilarnog putnika

Premijer nagradio jubilarnog putnika | Foto: Miloš Perić

- Ponosan sam na činjenicu da smo od 1962. godine uspeli da napravimo najbolji rezultat, rast broja putnika je 32 odsto i najveći je rast koji je jedan aerodrom u Evropi zabeležio - istakao je on. Premijer je naglasio da je nemoguće da aerodrom nastavi da radi sa postojećim kapacitetima jer se sledeće godine očekuje više od pet miliona putnika.

Nikola Miljković četirimilioniti putnik


Nikola Miljković je četirimilioniti putnik na Aerodromu „Nikola Tesla“, a njega je tim povodom na aerodromu sačekao premijer Vučić. Nikola je na poklon od Aerodroma „Nikola Tesla“ dobio vuačer za Biznis klub tog preduzeća za narednu godinu, a od „Er Srbije“ dve povratne karte po izboru destinacije iz mreže letova naše nacionalne avio-kompanije.

Vučić je rekao i da će biti potrebno povećati broj zaposlenih na beogradskom aerodromu i da je plan da se bar jedan deo ljudi iz neproduktivnog dela javnog sektora prebaci na aerodrom kako se ne bi povećavao broj zaposlenih u javnom sektoru.

Komentarišući rekonstrukciju vojvođanske vlade, on je ocenio da je to najinteresantniji detalj političke scene u Srbiji i da će izbori pokazati da će „svi oni zajedno imati nekoliko puta manje glasova od jedne političke stranke“.

- Videti zajedno u istom stroju Čanka, Šešelja, Karića i Pajtića, lepa slika - rekao je Vučić novinarima na Aerodromu „Nikola Tesla“.
Premijer je juče izjavio i da je šteta od štrajka advokata ogromna, ali veruje da će se rešenje pronaći vrlo brzo, a svi oni koji pokušavaju da na bilo koji način izazivaju političku nestabilnost zapravo nanose štetu Srbiji.

- Verujem da ćemo pre katoličkog Božića moći da postignemo sporazum sa MMF-om i to bi bila velika i važna vest za našu zemlju - dodao je on.
Vučić je potvrdio da će razgovarati sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom o otplati srpskog duga za gas, navodeći da Srbija priznaje svoj dug i da je u redu da isplati 100 miliona evra, ali da bi za nas bilo preveliko opterećenje da odjednom ili do marta plaćamo 200 miliona evra.
Poslednji komentari
  • Slika Vreme: 05.11.2014 09:27h

    Kad si ti bio sa Šešeljem i Miloševićem,zar to nije isto bila lepa slika! Kad si sa ženom Karića i današnjim ministrom Vulinom držao mitinge,zar to nije bila lepa slika?! Brzo zaboravljenje je opasno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP