Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LIDER LSV-A NA SUDU OTKRIO KAKO ZARAĐUJE ZA ŽIVOT

Čanak: Zaposlen sam kao kuvar na brodu!

Autor: N. N. Travica | 03.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Lider LSV Nenad Čanak (55) za život zarađuje kuvajući drugima! Naime, jedan od čelnih ljudi Tadićeve koalicije juče je na suđenju, koje je u toku pred Osnovnim sudom u Novom Sadu, izjavio da - iako je po zanimanju diplomirani ekonomista - radi kao kuvar na brodu „Skiper“!

„Proces je završen i  pre nego je počeo“: Čanak ispred suda

„Proces je završen i pre nego je počeo“: Čanak ispred suda | Foto: N. N. Travica

Oštećeni Lešanović, koga je navodno Čanak sa još dva nepoznata mladića septembra 2012. godine prebio ispred kafane „Tako je suđeno“, opisujući šta se desilo, rekao da mu se posle događaja pogoršao vid, zbog čega nije mogao da pročita tekst zakletve, pa ga je ponovio za postupajućim sudijom.


- Čanak me je udario štapom u glavu, a onda su mi prišla dva momka, koja su me prebila. Ne mogu da kažem da li sam zaslužio batine koje sam dobio – izjavio je Lešanović, dodavši da je posle tog događaja dobijao preteće poruke na broj mobilnog telefona koji je imao te večeri kod sebe. Na pitanje sudije da li ga je Čanak udario štapom koji trenutno ima kod sebe u sudnici, gledajući u štap okrivljenog, oštećeni je kazao da ne zna da li je to taj štap.

Okrivljeni je na suđenju rekao da nije kriv, kao i da priznaje samo ono što je naveo u istrazi, ali ne i ono što stoji u optužnici. Čanak je proces opisao kao politički, i dodao da je on već osuđen od strane medija. Nakon što je izneo svoje viđenje celokupne situacije, on je rekao da više neće davati izjave pred sudom, niti odgovarati na bilo kakva pitanja.

- Nikada u svom životu nisam bio izvređan kao te noći. Čak ni radeći u kafani nisam doživeo to što mi se desilo te noći. Proces je završen i pre nego što je počeo. Tek trideset dana od događaja, pozvali su me da dam izjavu povodom tog slučaja – rekao je Čanak.

Pored optuženog i oštećenog, sud je saslušao i svedoke Bojana Karišika, koji je vozio Lešanovića, kao i njegovu prijateljicu Alisu Maslovac.
-Pozvao me je Pavle i ja sam iz Beograda autobusom došao u Novi Sad, kako bi ga njegovim vozilom odvezao kući. Na parkingu kafane, kada smo krenuli, neki džip nam je preprečio put. Lešanović je izašao iz vozila i tada nam je prišao Čanak i dva nepoznata momka, koja su počela da viču i tuku Pavla. Okrivljeni je izvadio pištolj i prišao do vrata automobila, uperivši ga u mene.
Drao se da ništa ne radim i da dignem ruke na volan. Tada mi je prišao jedan od momaka i izvukao me iz vozila i počeo sa propitivanjem ko je moj suvozač, čime se bavi, odakle je. Delovao mi je kao policajac - izjavio je svedok Karišik, dodavši da posle tog događaja pet dana nije izlazio iz stana, a da je zbog svega smršao šest kilograma.
Svedok Alisa Maslovac rekla je da joj je napravljen pakao od života, jer je dovedena u vezu sa Čankom, zbog čega njena porodica trpi velike neprijatnosti. Prema njenom svedočenju, iako je ona Lešanovićev svedok, od samog događaja ništa videla nije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP