Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SASLUŠANJE

Cane saslušan zbog Beka, sledeći Mišković!

Autor: blic.rs | 27.11.2014 - 17:34:00h | Komentara: 0

Stanko Subotić saslušan je u utorak u istrazi o pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, saznaje „Blic“.

Subotić je u Beograd doleteo svojim privatnim avionom iz Ženeve, a zatim otišao u beogradsku policiju gde je s njim u svojstvu građanina obavljen razgovor u istrazi rasvetljavanja pucnjave na Senjaku u kojoj je Beko ranjen sa dva metka.

Stanko Subotić Cane

Stanko Subotić Cane | Foto: Boško Karanović

- Subotić je izjavio da je protiv Beka pokrenuo postupak pre četiri godine jer ga je prevario u privatizaciji „Večernjih novosti“ i da nema veze s pucnjavom 14. novembra - kaže izvor „Blica“.
Naš sagovornik navodi da je Subotiću ponuđeno i poligrafsko testiranje, ali da je on to odbio.

Subotić je u poslovni sukob sa Bekom došao tokom privatizacije „Novosti“, a 2010. je Specijalnom tužilaštvu poslao i izjavu o zloupotrebama tvrdeći da su ga u tom poslu za višemilionske iznose u evrima prevarili Beko i Miroslav Mišković. Subotić tvrdi da je tada, radi kupovine „Novosti“, ušao u posao s nemačkim VAC-om, da bi se potom kao posrednici pojavili Mišković i Beko, koji su ga, posle preuzimanja kompanije, izbacili iz posla.

Radoslav Tadić, advokat Stanka Subotića Caneta, izjavio je za „Blic“ da ne zna da je njegov klijent bio u beogradskoj policiji.

- U štrajku sam već dva i po meseca, tako da ne znam da li je Subotić davao izjavu. Znam da smo mi pre četiri godine pokrenuli sudski spor protiv Milan Beka, jedan u Specijalnom sudu u Beogradu, a drugi u Ženevi.

Kako tvrdi naš izvor, Beko i Subotić su prošle godine „izgladili“ odnose. Navodno, Beko je čak i isplatio jedan deo duga.

- U slučaju rasvetljavanja pucnjave na Beka, poligrafski je testirano 12 osoba, a razgovor je obavljen sa oko 50 njih. Ovih dana biće saslušan i vlasnik „Delta holdinga“ Miroslav Mišković, koji bi trebalo da govori kako je sa Bekom kupio „C Market“ - navodi sagovornik.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP