Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OBRT

Ceca hoće nagodbu
sa tužilaštvom!

Autor: A. Dimitrovska | 27.02.2013 - 19:36:00h | Komentara: 13

Svetlana Ražnatović (39) i njen zet Predrag Ocokoljić, optuženi za pretnje direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću, spremni su da se nagode sa tužilaštvom u zamenu za odustanak od krivičnog gonjenja!

Njihovi advokati predložili sud danas Prvom osnovnom sudu da tužilaštvo razmotri predlog za odlaganje krivičnog gonjenja popularne pevačice i njenog zeta.

Svetlana Ceca Ražnatović u Palati Pravde / Foto: Goran Srdanov

Svetlana Ceca Ražnatović / Foto: Goran Srdanov

Svetlana Ceca Ražnatović u Palati Pravde / Foto: Goran Srdanov

Foto: Goran Srdanov

Odluku o ovome treba da donese Prvo tužilaštvo u Beogradu, a u slučaju da nagoba bude prihvaćena, oni bi, najverovatnije, uplatili novac u humanitarne svrhe.
Folk pevačici Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću sudi se zbog optužbi da su pretili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007.

Svetlana Ceca Ražnatović u Palati Pravde / Foto: Goran Srdanov

Svetlana Ceca Ražnatović / Foto: Goran Srdanov

Ražnatovićeva i Ocokoljić terete se za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Oboje su na početku suđenja u decembru prošle godine negirali da su pretili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.

- Za mene i moju porodicu je sve ovo bilo jako stresno. Nimalo nije bilo prijatno da budete okarakterisani kao "nasilnik" - izjavila je Ceca, a na pitanje "koliko će para dati u humanitarne svrhe" nije mogla da se izjasni. 

Olarević je rekao da ne želi da krivično goni pevačicu i da ne želi odštetu za "lake telesne povrede", koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo.

Svetlana Ceca Ražnatović u Palati Pravde / Foto: Goran Srdanov

Svetlana Ceca Ražnatović/ Foto: Goran Srdanov

Ceca: Suđenje stresno po moju porodicu!

Folk pevačici nije svejedno kada ode u Palatu pravde. Svetlana Ceca Ražnatović danas se pojavila u Palati pravde zbog optužbe da su njen zet Predrag Ocokoljić i ona optuženi ta pretnje direktoru „Mladog proletera“ Aleksandru Olareviću.

Ceca je tom prlikom izjavila za „Ekskluziv“ da joj ni malo ne prija cela situacija zbog koje dolazi na sud i da jedva čeka da se to okonča.

–Dok se ne završi ne znam ni kakva me obuzimaju osećanja niti mogu da razmišljam. Objektivno, jeste da je za mene ovo veliki stres i uopšte za moju porodicu i velika neprijatnost. Ali ajde, što se mora, mora se, izjavila je Ceca.

Poslednji komentari
  • AleksandarVeliki Vreme: 27.02.2013 14:20h

    ne mogu da verujem, dok se nasilnici, lopovi i kriminalci tako olako dogovaraju sa državon . pošten čovek ide u zatvor za neplaćen račun ... pa kakva je ovo država kad pošteni i siromašni pune zatvore, a bogati lopovi i nasilnici slobodno šetaju bez straha??? S T R A Š N O

  • rrrrrrrrr Vreme: 27.02.2013 14:25h

    Pa zene se vise smucilo da se vuce po sudu oko jedne obicne budalastine.Toliko silovanja,nozevi rade svaki dan a zbog samara ili ili par rijeci,treba da ide u sud narednih 5 godina. Kakav crni sud i sudije

  • ljubisa Vreme: 27.02.2013 14:52h

    Hoce li ova jednom odgovarati kao i obicni gradjani,ili dokazivati da moze sta hoce da radi zato sto ima pare.

  • Milojko Vreme: 27.02.2013 15:18h

    Ona je vise visila po sudovima nego na koncertima. Kakva pevaljka takva i drzava!!!

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 27.02.2013 17:22h

    Sve troje treba kazniti novčano zbog remećenja javnog reda i mira asudijama koji se ovim bave skinuti sa plate za onoliko sati koliko su se igrali sa ovim nazovi pre- dmetom namenjebnom marketingu. aMIN

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP