Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUĐENJE ZEMUNCIMA ODLOŽENO

Ceca ima srčane tegobe!

Autor: D. Ć. | 23.09.2013 - 10:38:00h | Komentara: 7

Suđenje Luki Bojoviću i još trojici članova zemunskog klana odloženo je danas za 25. novembar zbog nedolaska advokata optuženog Sretka Kalinića.

Svetlana Ražnatović Ceca

Svetlana Ražnatović: Ima zdravstvene poteškoće! | Foto: Rajko Ristić

U sud takođe nije došla pevačica Svetlana Ražnatović koja je poslala opravdanje da je zbog bolesti sprečena da dođe. Ona je sudu dostavila fotokopiju lekarske dokumentacije sa Instituta za kardio-vaskularne bolesti "Dragiša Mišović" sa Dedinja, ne precizirajući razlog bolesti.

Sudija Vladimir Mesarević naredio je da poznata folkerka do idućeg suđenja dostavi original dokumentaciju. On je takođe naložio i da Kalinićev advokat, koji je izostanak opravdao smrtnim slučajem, dostavi dokumentaciju kojom potkrepljuje razlog nedolaska.

U sudnicu Specijalnog suda u Bačvanskoj ulici došla je Ana Simić, udovica Cvetka Simića ubijenog u Zagrebu pre tri godine, a čije je raskomadano telo pronađeno na zagrebačkom jezeru jarun.

Specijalni sud u Beogradu kaznio je u julu mesecu folk pevačicu Svetlanu Cecu Ražnanović sa 50.000 dinara jer se nije odazvala pozivu na svedočenje na suđenje Luki Bojoviću i drugim pripadnicima zemunskog klana za više ubistava i pokušaja ubistava.

Luka  Bojović

Luka Bojović: Ponovo odloženo suđenje!


Ražnatovićeva je trebalo da bude saslušana kao svedok povodom ubistva Branka Jevtovića Jorge 2004., ali pošto se nije odazvala na uredno uručen sudski poziv, sud joj je izrekao novčanu kaznu. Na suđenju je saslušan folk pevač Ivan Gavrilović koji je rekao da ništa ne zna o Jorginom ubistvu, dok je fudbaler Nikola Lazetić tvrdio da Jorga nikada nije bio njegov menadžer.
Njihovo svedočenje (Ražnatovićeve, Gavrilovića i Lazetića) tražila je odbrana Bojovića pošto je Jorgina bivša supruga Ivana Tulović Buha povezala njegovo ubistvo sa Bojovićevom grupom.

Prema njenom svedočenju Jorga je, u više navrata, tražio od udovice Željka Ražnatovića Arkana, navodni, dug od 4.000.000 maraka od transfera Lazetića iz fudbalskog kluba “Obilić” u turski “Fenerbehče”, ali su na njegove pozive odgovarali pored ostalih Milorad Ulemek Legija, Bojović, i Ražnatovićeva sestra i pretili smrću.
Poslednji komentari
  • Cicko Vreme: 23.09.2013 10:53h

    Gde god neka kriminalna organizacija tu i Ceca. Sve sami krim prijatelji.

  • hahahhahah Vreme: 23.09.2013 12:51h

    hahahhahahahhahahahhahah koja laz

  • hahahah Vreme: 23.09.2013 12:52h

    hahahhahahahahhaha

  • ja Vreme: 23.09.2013 15:35h

    wow, kako se zove ona pjesma JK ???na kojem kriminalnom sudjenju nije prisustovala ili nije bila pozvana nasa srpska majka al je i ona u svasta upetljana , ne ona njen pok, muz, ,,,,zet,,,,, sestra..,,,,ne nema ona nista sa tim,

  • Alex Vreme: 23.09.2013 15:48h

    Koja je ovo prevejana kriminalka...sa dobrim zemljackim vezama. Sto je jos crnje i sa podrskom sirotinje koja gleda a ne vidi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP