Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POZNATA FOLKERKA O TVRDNJAMA IVANE BUHE

CECA: „Luka i Legija se
nisu javljali na moj telefon”

Autor: Danica Ćuruvija | 28.06.2013 - 14:49:00h | Komentara: 2

„Na moj telefon se nikad nisu javljali Luka Bojović i Milorad Ulemek Legija. To su čiste gluposti koje nemaju veze sa istinom. U pitanju su čiste izmišljotine”, izjavila je juče za „Alo!” pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (40), povodom tvrdnji Ivane Buhe (32), supruge Ljubiše Buhe Čumeta (49), da su vođe „zemunskog klana” 2004. neposredno pred ubistvo pretili smrću njenom tadašnjem dečku Branku Jevtoviću Jorgi (33).

Svetlana Ražnatović

Svetlana Ražnatović | Foto: Dimitrije Goll

Došla sam na suđenje kako bih izbegla medijski linč zbog nedolaska iako imam mnogo
obaveza oko koncerta na Ušću - poručila je juče Ceca

Ivana Buha je pre mesec dana na sudu izjavila da su Jevtoviću sa kojim se zabavljala četiri godine, pretili, kako je navela, sa Cecinog telefona Bojović (37) i Legija (45) kada je on od nje tražio četiri miliona maraka od prodaje fudbalera Nikole Lazetića, o čemu se ranije dogovorio sa Željkom Ražnatovićem Arkanom (48). Folkerka je juče negirala da je u ponedeljak neopravdano izostala sa suđenja Luki Bojoviću i još trojici „zemunaca”, ističući da je na vreme obavestila sud telegramom da je sprečena da dođe i da o tome poseduje dokaze. Zbog nedolaska, sud je pevačicu kaznio sa 50.000 dinara.

Nije je šamarao - Ljubiša i Ivana Buha

Ljubiša i Ivana Buha | Foto: Lična arhiva

Milorad Ulemek

Milorad Ulemek

Luka Bojović

Luka Bojović | Foto: FoNet / EPA

DEMAN- Danas sam došla na suđenje kako bih izbegla medijski linč zbog nedolaska iako imam mnogo obaveza oko koncerta na Ušću - rekla je Ražnatovićeva, koja je juče u Palatu pravde došla zbog suđenja, jer su ona i njen zet Predrag Ocokoljić (35) optuženi da su 18. juna 2007., ispred upravne zgrade FK „Mladi proleter”, grubo vređali Olarevića, direktora kluba, kojem je Ocokoljić naneo lake telesne povrede.

Suđenje je juče odloženo za 19. seprembar jer je tužilac precizirao optužnicu, pa je odbrana zatražila vreme za pripremu odbrane. Cecin advokat, Goran Petronijević izjavio je da je optužnica precizirana u odnosu na činjenično stanje, ali je kvalifikacija dela (nasilničko ponašanje) ostala ista. Na pitanje šta očekuje od celog procesa, Petronijević je u šali rekao:“Koncert”. Ražnatovićeva je juče pred sud stigla u crnom džipu sa svojim zetom i telohraniteljom. Ovog puta izostali su njeni fanovi, a dok je čekala suđenje, raspoloženo je ćaskala sa svojim advokatima Mišom Petrovskim i Goranom Petronijevićem.

Svetlana Ražnatović

Ražnatovićeva sa zetom Predragom i advokatom Mišom Petrovskim  | Foto: Dimitrije Goll

„Ovde sam zato što sam Ceca”
„Očekujem pravdu posle dve godine povlačenja po sudovima. Ovde sam samo zato što sam Ceca. Da je neko drugi u pitanju, suđenja ne bi bilo. Da se tom čoveku nešto desilo (Alekandru Olareviću), on bi bio u svim medijima i pokazivao bi svoje povrede. I on se sam ovde ne pojavljuje”, rekla je pevačica pred početak suđenja.

Poslednji komentari
  • milan Vreme: 28.06.2013 18:35h

    to je ta prva dama srbije,bruka i sramota!jos i laze!

  • Vuk Vreme: 29.06.2013 11:00h

    Daaa, Ivana je dama i ona ne bi nikada lagala :) Postena cura.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP