Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAHRANJENA MAJKA ŽELJKA RAŽNATOVIĆA ARKANA

Ceca poslala venac svekrvi!

Autor: Danica Ćuruvija | 09.12.2012 - 00:05:00h | Komentara: 7

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (39) juče nije došla na sahranu svekrve Slavujke Slavke Josifović (87), koja je u utorak preminula u Beogradu, ali je poslala veliki venac od ruža i gerbera, koji je na odar svoje bake položio folkerkin sin Veljko (16).

Zajedno stižu na sahranu: Veljko i Anastasija Ražnatović, Predrag Ocokoljić, Mirjana i Slobodan Veličković

Zajedno stižu na sahranu: Veljko i Anastasija Ražnatović, Predrag Ocokoljić, Mirjana i Slobodan Veličković | Foto: Željko Šafar

Za razliku od drugih, na vencu nije bila ispisana nikakva posveta. Ceca nije mogla da prekine turneju po Australiji, ali su umesto nje na sahranu sa Kipra došla njena deca Veljko i Anastasija (14). Oni su na ispraćaj svoje bake stigli sa Cecinim roditeljima Slobodanom i Mirjanom Veličković iz Žitorađe, koji su majci ubijenog Željka Ražnatovića Arkana (48) doneli venac na kojem je pisalo: „Poslednji pozdrav dragoj priji od Slobe i Mire“.

Slavujka Slavka Josifović

Slavujka Slavka Josifović | Foto: Marko Đurica

Pola sata pre njih, u kapelu u kojoj su stajale Arkanove sestre Jasna Diklić i Biljana Kokeza došla je Anđela Ražnatović Stevanović, Arkanova ćerka iz braka sa glumicom Ljiljanom Mijatović.

Odar zatrpan cvećem

Odar zatrpan cvećem

Na sahranu nisu mogli da dođu Arkanova deca iz braka sa Natalijom Martinović (53), koja žive u Americi, ali su poslala venac, na kojem je je pisalo: „Voljenoj baki od Milene, Voje, Nikole i Maše“. Iz Švedske nije stigao ni Mihajlo Ražnatović (37), najstariji Arkanov sin iz braka sa Šveđankom, koji je za „Alo!“ dan ranije najavio da ne može da dođe.

Od majke se oprostila ćerka Jasna

Od majke se oprostila ćerka Jasna


Iako je najavljivan njen dolazak, zbog obaveza prema bebi na večni počinak svoju baku nije mogla da isprati i Arkanova ćerka Sofija iz braka sa Belgijankom.

Nije stigla na pogreb: Svetlana Ražnatović

Nije stigla na pogreb: Svetlana Ražnatović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Na grobu se od majke oprostila njena ćerka Jasna Diklić, koja je rekla da je Slavka taj trenutak čekala godinama. „Ona je svaki dan dolazila kod Željka. Ovaj dan je čekala od trenutka njegove smrti. Čekala je samo da je ovde polože, da bude sa svojom decom. Nama je teško, ali smo srećni što joj tu želju ispunjavamo“, rekla je Diklićeva.

Anđela  Stevanović

Anđela Stevanović

Inače, za vreme sahrane, fotoreporterima nije bilo dozvoljeno slikanje Arkanovog groba jer je bio otvoren, a Jasna Diklić je zamolila grobare da dobro pričvrste nadgrobnu ploču.

Terzić

Zvezda Terzić

Došli Terzić, Slavnić i verenik Nikoline Pišek

Među prvima su porodici Arkanove majke saučešće izjavili Zvezdan Terzić, predsednik UO OFK Beograd i košarkaška legenda Zorana Moka Slavnić. Od Arkanove majke se oprostio i Vidoje Ristović, verenik hrvatske voditeljke Nikoline Pišek i sin poznatog antikvara Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof. On je doneo i venac na kojem je pisalo: „Poslednji pozdrav gospođi Slavki od porodice Ristović“. Taj venac, na čelu kolone, nosio je Cecin sin Veljko.

Slavnić

Zoran Moka Slavnić | Foto: Željko Šafar

Ristović

Viktor Ristović | Foto: Željko Šafar

Poslednji komentari
  • Draganbg Vreme: 09.12.2012 05:57h

    Zena nije vise ziva ali ne mogu da shvatim ovo izvestavanje kao da se radi o nekom bitnom...A o njegovim potomcima necu ni da trosim reci,onog najstarijeg trazi milicija koliko sam upucen

  • Ja! Vreme: 09.12.2012 09:44h

    Cecini dodjose, a sta je s ostalima? Koliko se pljuvalo po Ceci sto nece stici, a drugih snaja i unucadi nema ni na vidiku. Svi imaju obaveze. Ajd sad komentarisite njih.

  • Milena Vreme: 09.12.2012 12:29h

    Ceca je poslala svoje samo zbog kamera, a deca nisu uopste vidjala baku ,pa vise se zena cula sa unucima koji su u Americi ,, nego sa njima koji su u Beogradu. A sto se tice drugih snaha, neznam koje su to,,, ona je imala samo jendu snahu cecu,, a nisam znala da trebaju i bivse zene da dolaze na sahrane bivse svekrve,,svasta .Ova je sigurno cecin fan pa se izgubila jadnica,,, a koliko znam bivsa snaha nema milione na racunu pa da skokne iz amerike kad joj volja ,, to ima ceca ,naravno otete milione od ostale deceeeeeee

  • Boban Vreme: 09.12.2012 14:19h

    Nek je babi laka zemlja, al se skupilo sljama, kao pokretni kupleraj, samo animir dama sljaka dok ima ko je hoce. Da je doslo jos dama krajputasica, i njima bi izjavljivali saucesce.

  • Maki Vreme: 09.12.2012 21:03h

    Ti Milena,prvo nauči da se ne znam piše odvojeno, pa tad komentariši!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP