Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PUKLA TIKVA, OTAC SVETLANE RAŽNATOVIĆ PREŠAO U OPOZICIJU

Cecin otac: Srušiću lopove u Žitorađi!

Autor: D. Ćuruvija | 07.12.2013 - 09:00:00h | Komentara: 19

Otac pevačice Svetlane Cece Ražnatović Slobodan Veličković (64), koji je odbornik Jedinstvene Srbije u SO Žitorađa, objavio je rat lokalnim vlastima u tom mestu, tvrdeći da u toj opštini caruju „lopovluk i javašluk“!

„Nit manjeg mesta,  nit više lopova! Pola  njih je za zatvor, a  pola za ludnicu!”,  ogorčen je Slobodan  Veličković

„Nit manjeg mesta, nit više lopova! Pola njih je za zatvor, a pola za ludnicu!”, ogorčen je Slobodan Veličković | Foto: Zoran Lončarević

Cecin otac kaže i da je, iz tih razloga, u utorak napustio vladajuću koaliciju, koju čine DS, SRS i SPS u tom mestu, a o svemu će, kaže, obavestiti i predsednika stranke Dragana Markovića Palmu.


- Objavio sam rat lopovima u Žitorađi i neću više sa njima da se merkam! Nit manjeg mesta, nit više lopova! Pola njih je za zatvor, a pola za ludnicu! To je strašno šta oni rade! Zapošljavajuju svoje ljude preko veze, i to u javne sektore iako tamo nisu potrebni. Predsednik opštine Goran Stojković iz DS-a je dobio godišnji budžet od 700.000 dinara za reprezentaciju, a predsednik Marko Milenković, odbornik radikala, budžet od 500.000 dinara. Pa, za te pare mogu dve ulice da se asfaltiraju! Narod nema hleba da jede, a oni se razbacuju parama - ogorčen je Slobodan Veličković.

- U šali kažem da majka umesto da sina odvede u vrtić, ona ga odvede u halu sportova, u kojoj svi zajedno nemaju završenu srednju školu! Nisam mogao to više da trpim i za govornicom sam rekao da obavljujem rat radikalima, demokratama i socijalistima! - kaže za “Alo!” otac poznate pevačice, koji ističe da njegovu ćerku ne zanima politika, te da joj o tome i ne priča.
Tvrdnje Veličkovića demantovao je juče Goran Stojković, predsednik optšine Žitorađa, navodeći da su oni smenili folkerkinog oca, jer nisu bili zadovoljni njegovim radom.

- Za smenu Veličkovića, od ukupno 31 odbornika, glasalo je 19 odbornika iz redova DS-a, SRS-a i SPS-a. Skoro je molio za govornicom da ga ne smenimo. Nismo bili zadovoljni njegovim izjavama. On je kao član naše koalicije, sa odbornicima SNS-a, URS-a, JS-a, Naše Srbije i Grupe građana „Mi smo vaš izbor“, skupljao potpise za smenu vlasti. Nije tačno da smo zapošljavali ljude preko veze, već je on hteo da ženinog brata zaposli kao vozača u Centru za socijalni rad, kao i još neke rođake. Nije uspeo, pa se razbesneo. Kad smo već kod računa, ja moram njegove račune da pokrivam po kafanama u Žitorađi - uzvraća optužbama Goran Stojković, napominjući da je Veličković razrešen sa mesta predsednika Odbora za komunalne delatnosti.

Optužbe su razgnevile folkerkinog oca, koji je ponovo osuo paljbu po predsedniku opštine i dosadašnjim koalicionim partnerima.
- Koji računi? Nema mojih računa po kafanama. Kakvo zapošljavanje rođaka?! Laže, lopov uvek laže! A, tačno je da sam skupio 15 potpisa za njihovu smenu. I neću se smiriti, dok sam živ da ih oteram sa vlasti - kategoričan je Veličković, koji je do septembra 2003. bio predsednik SO Žitorađa. Inače, njegova supruga Mirjana Veličković (62) predsednik je JS u Žitorađi.

Pobratime, baš si simpatičan


Marko Milenković je odbacio optužbe Slobodana Veličkovića, napominjući da se Cecin otac jedva prekjuče „odvojio od vlasti i opštinske fotelje“.
- Prekjučerašnja sednica je bila jedna od najsimpatičnijih jer je Slobodan Veličković, koji mi je jako simpatičan, kao i njegova porodica, hteo da sruši vlast u opštini pošto mu je SNS obećala mesto predsednika opštine. Međutim, dva odbornika SPS-a i jedan iz URS-a su mu okrenuli leđa, pa mu je plan propao. Kada je to video, hteo je da se vrati, govoreći da na drugoj strani ima lopova, ali bilo je kasno - kaže Milenković, čiji je otac pobratim sa Veličkovićem.
Cecin otac odbacuje i tvrdnje Milenkovića.
- Pa, ja nisam imao fotelju! Oni se sada vade jer sam ja ranije najavio da ću da ih napustim jer su lopovi. Hapsili su, a hapsiće ih opet- odgovara Veličković na prozivke.

Poslednji komentari
  • Ludi Milojko Vreme: 07.12.2013 09:32h

    Za ovo, mesto predsednika opstine, verujem to je taktika SNS na svim nivoima. Sada su se okomili na Kragujevac, organizovali blokadu pruge i puta za Kraljevo, da ne moze FIAT da izvozi, gradjani obilaze od 5 do 8o mn, kako bi opstinska vlast ispala nesposobna a tatin sin, Tomina sreca, postao gradoncelnik, tako nam i treba. Drzi se Matori, sve je ovo igranka.

  • Bilja Vreme: 07.12.2013 12:07h

    Strasno,coveku se po faci vidi da je alkohplicar. Kako moze jedan metalostrugar da bude predsednik opstine, ovo samo u Srbiji moze....To mesto je dobio zahvaljujuci pokojnom zetu. Uspece on u svemu sve dok mu je prepostena cerka u odlicnim odnosima sa premijerom. Bice on opet predsednik opstine...

  • kornjaca rade Vreme: 07.12.2013 12:08h

    u koju polovinu ti spadas?

  • Boris Vreme: 07.12.2013 12:11h

    Pacovi prvi napuštaju brod koji tone!!!

  • Zoran Vreme: 07.12.2013 12:27h

    ti si kao posten......

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP