Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SPONZORSTVO

Čeda finansira Zvezdu!

Autor: B. Majdarević | 07.11.2012 - 23:37:00h | Komentara: 15

Čeda je konačno ostvario svoje mokre snove! Iako zbog spleta životnih okolnosti nije uspeo da postane prvotimac omiljenog kluba, Jovanović je ispravio tu krivu drinu kao jedan od najvećih finansijera vaterpolo kluba Crvena zvezda.

Zvezdaš:  Jovanović  mesečno vaterpolistima daje 5.000 evra

Zvezdaš: Jovanović mesečno vaterpolistima daje 5.000 evra

Kako “Alo!“ saznaje, firma “Agroposlovi” lidera LDP-a svakog meseca donira oko pola miliona dinara sportskom kolektivu čiju je kapicu Čeda i sam nosio.


Voli luksuz, ali i pomaže!

Nije tajna da Čedomir Jovanović voli lagodan život, ali njegovi prijatelji tvrde da ume i da podeli novac s onima kojima je najpotrebniji.
- Osim vaterpolo kluba Crvena zvezda, Čedomir i njegova supruga Jelena finansijski pomažu i jedan dom za decu ometenu u razvoju, kao i dom za decu s posebnim potrebama u Subotici - kaže sagovornik “Alo!“ blizak Jovanoviću.

Prema našim saznanjima, ovom sponzorstvu je kumovao upravo Jovanovićev bivši trener Nikola Stamenić, koji je i danas veliki autoritet za nesuđenog “delfina“.

- Sreli su se jednom u teretani u koju Čeda redovno odlazi i pošto se ispostavilo da klub nema novca da momcima plati tu vrstu treninga, on je preuzeo na sebe troškove teretane. Stamenić i direktor kluba Viktor Jelenić su ga upoznali sa finansijskim problemima u kojima se nalaze i on je odlučio da im pomogne koliko može.
Zahvaljujući tim sredstvima, koja iznose 5.000 evra, Crvena zvezda je uspela da plati kotizaciju za Ligu šampiona - kaže izvor “Alo!“ blizak Jovanoviću.

Čeda sa Dejanom Udovičićem i Veliborom Sovrovićem

Čeda sa Dejanom Udovičićem i Veliborom Sovrovićem | Foto: Marko Metlaš

Kako smo saznali, liberal je u Zvezdi svojevremeno dogurao do kadetske selekcije, a na putu za prvi tim isprečila mu se dužnost prema otadžbini.

- On je bio generacija iza Igora Milanovića. Bio je dobar, u jednom trenutku se čak našao na širem spisku za reprezentaciju. Međutim, baš kad je trebalo da pređe u seniore, odlučio je da ode u vojsku i više se pofesionalno nije vraćao vaterpolu - prenosi naš sagovornik. On dodaje i da Stameniću i Jeleniću nije trebalo mnogo da ga ubede da pomogne svom bivšem klubu.

- Za razliku od mnogih političara koji su na raznim sportskim funkcijama, a ljubav prema sportu plaćaju državnim parama, Čeda svoj klub pomaže iz sopstvenog džepa - kaže on.

Jovanović ljubav prema vaterpolu očigledno pokušava da prenese na svoje četvoro dece, pa često sa njima odlazi na mečeve Crvene zvezde, gde ga je i “Alo!“ jednom prilikom uslikao.
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 07.11.2012 23:58h

    Iako navijam za Crvenu Zvezdu nije mi bas drago sto se pojavio Ceda Jovanovic kao najveci donator vaterpolo kluba. Razlog je sto uz njega idu Dunja Ilic, JK, Sonja Biserko, Biljana Srbljanovic, one su njegov kolorit, a uz put bi nam mogao objasniti odakle mu 500.000 dinara kojih se odrekao u korist VK. Nije to neka velika svota, za mene je ogromna, Onaj ko se odrekao tolikog novca bez da trepne, tu je veca kolicina sa koje je taj novac uzet. Odakle ?

  • numero uno Vreme: 07.11.2012 23:59h

    mozda je Obama trenirao u rukometnom klubu C.Zvezda... Butulija reaguj...

  • Volođa Vreme: 08.11.2012 02:44h

    Odakle ti lova, frajeru???

  • rovac Vreme: 08.11.2012 07:48h

    iz sopstvenog dzepa?!pa kako je taj sopstveni dzep napunio?

  • sanja Vreme: 08.11.2012 08:30h

    Kad ce njega vec jednom da uhapse!!!??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP