Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VIŠE VOLI HOLIVUD

Čeda udario na Sulejmana Veličanstvenog!

Autor: E. A. | 20.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 8

Pokušavajući da ilustruje situaciju u društvu, lider LDP-a Čedomir Jovanović juče je udario na najomiljenijeg među Srbima - Sulejmana Veličanstvenog, o kojem se emituje serija na B92.

Više voli Holivud:  Čedomir Jovanović

Više voli Holivud: Čedomir Jovanović | Foto: FoNet Dragan Antonić

Gostujući u „Kažiprstu“ Jovanović je primetio da je pre 10 godina bilo nezamislivo da na toj televiziji gledamo turske serije, navodeći da je danas to način da ta televizija preživi. Sa druge strane, komentarišući predlog dela javnosti da političari ne bi trebalo da se bave biznisom, rekao je da se ponaša u skladu sa zakonom i da „nije sramota raditi, već krasti“.


- Letujem tamo gde letuje 300.000 Srba ove godine, to su neozbiljne teme, ključno je pitanje da li radim svoj posao ili ne - rekao je on i dodao da bi odricanje od biznisa bilo nepravedno prema njegovoj porodici. Do kraja nije bio jasan njegov odgovor na pitanje da li će učestvovati u eventualnim protestima DS-a ako bude inicirana smena Dragana Đilasa u Beogradu.

Sulejman Veličanstveni

Sulejman Veličanstveni

Kazao je da protest još nije zakazan, da nema dilemu da treba pomoći Beograđanima i da će o tome razgovarati sa DS-om. Inače, on je juče trebalo da razgovara sa zamenikom predsednika DS-a Bojanom Pajtićem. Na najavu demokrata da će do kraja nedelje parlamentu predati inicijativu za izmenu zakona kako bi se omogućio direktan izbor gradonačelnika, naprednjak Zoran Babić rekao je da je Đilas „ponovo hrabar“ kada traži direktan izbor gradonačelnika, jer zna da je izvesno da mu Aleksandar Vučić neće biti protikandidat.
Poslednji komentari
  • maki Vreme: 20.09.2013 10:05h

    nije sramota raditi,vec krasti....hmmmm?!a objasni kako si dosao do toga sto sad radis? i zasto tuzilastvo ne reaguje na prijave Agencije za borbu protiv korupcije? i zasto je samo tebi dozvoljeno da "nisi imao nameru da utajis i ne platis porez i ne prijavis imovinu po zakonu"....zasto toliko smaras i pricas kada je u vreme tvog bitisanja u skupstini,kao na nekoj poziciji,jedino stavljen pesacki prelaz,da bi ti imao gde da predjes?i to je to....ti da menjas Srbiju?????

  • Neša Vreme: 20.09.2013 10:28h

    Laže! Nije letovao na Adi Ciganliji!

  • gago Vreme: 20.09.2013 10:52h

    Ogledalce ogledalce kazi mi ko je buljaviji od nas dvojice:Ja il`Suljo.

  • Producent Vreme: 20.09.2013 11:06h

    Svaka Vam cast gospodine Jovanovicu, slazem se u potpunsti da Srbi bi trebali da se okrenu sebi i svojim borbama i poslovima, i da RADE a ne da gledaju i gube vreme sa Sulejmanima, kao da istorija pocinje na tv i od pre par godina..cudo.A,letovali bi i ti sto im smeta gde ko letuje, jer da rade i okrenu se malo oko sebe, i zapnu malo jace, imali bi i oni da letuju,ako ne,u Tursku makar.

  • Dera Vreme: 20.09.2013 15:59h

    Djilas , Ceda ,Canak , Pajtic ,Jesic , Kostres, = dobitna kombinacija za sigurnu propast !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP