Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

IDU NA SUD

Čedomir Jovanović
tuži Bakića

Autor: Fonet | 19.11.2012 - 13:49:00h | Komentara: 10

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je danas, povodom optužbi koje je na račun njenog lidera izneo sociolog Jovo Bakić, da je sud kaznio za klevetu zatvorske stražare koji su tvrdili da je Čedomir Jovanović posećivao vođu "zemunskog klana" Dušana Spasojevića.

Bakić je, smatra LDP, dužan da javno prizna da je pogrešio kada je u nedelju uveče u emsiji "Utisak nedelje" optužio Jovanovića i na takav način naneo štetu svima koje je kritikovao neargumentovano.
U postupku koji je tužilaštvo po službenoj dužnosti vodilo protiv Jovanovića zbog navodnih poseta Spasojeviću u Centralnom zatvoru, utvrđeno je da su Slavomir Banđur i Novak Terzić, koji su na konfenciji DŠ izneli ove podatke, dali lažne iskaze, ističe LDP.

Čedomir Jovanović

Tuži Jovu Bakića - Čedomir Jovanović | Foto: Goran Srdanov

Ta stranka podseća da je postupak pokrenut nakon optužbi koje su na konferenciji za novinare Demokratske stranke Srbije iznela dvojica stražara i da je, na osnovu njihovih isakaza, ali i svedočenja ostalih čuvara, utvrđeno da
Jovanović nikada nije posećivao vođe "zemunskog klana".

Očekuje ga tužba - Jovo Bakić

Očekuje ga tužba - Jovo Bakić | Foto: Jelena Vučetić

Kako naglašava LDP, Prvi osnovni sud u Beogradu je 2007. godine osudio Banđura i Terzića za klevetu, čime je još jednom potvrđeno da su oni lagali.
"O ovoj temi, Jovanović je toliko puta govorio pred državnim organima. Svedočio je pred Anketnim odborom Skupštine, argumentovano odgovorio na svako postavljeno pitanje, odgovorio je na svako pitanje na poligrafu u
montiranoj političkoj istrazi u UBPOK 2005. godine", ukazuje LDP.
Jovanovićeva partija poručuje da je, i pored toga što su sve te činjenice dobro poznate javnosti, spremna da ih ponovo stavi na uvid svima, "naravno i Bakiću, uvereni da on ne može da ima nijedan lični razlog za ponavljanje na
svaki način dokazanih neistina protiv Jovanovića i LDP".
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 19.11.2012 16:58h

    Odakle ti pare Cedi da kupi fidelinku i ko zna koje jos firme? Kao njegova sposobna zena kupila... misle da je narod sisao ne veslo nego krmu od prekookenskog broda. Odakle mu pare da se par meseci brcka po Mikonosu i penje se na Akonkagvu dok posten svet nema pare da odvede dete na Adu Ciganliju? Odakle dzipovi, satovi, luksuz nezamisliv za obican svet. Zasto ne kritikuje Miskovica i Beka kao nekad??? Zacutao kao riba. Cedo izdao si sve koji su ti verovali.

  • drLaki Vreme: 19.11.2012 17:43h

    Pre neki dan udjem kod stanice u Cedin restoran, kad tamo Vuk Jeremic?

  • milovam Vreme: 20.11.2012 08:46h

    Kako te Bakiću nije sramota.vređaš koga stigneš,a Tomu diplomu podržavaš. ti si neki profesor.sramotno za ovu Srbiju što si u njoj. pa još i neki profesor jadno.

  • kalimero2 Vreme: 20.11.2012 08:55h

    Pa Cedice, mnogi ti zavide, ljubomora i pakost. Ne mogu ljudi da shvate kako imas tako malo, kad nikad nista nisi radio, zavrsio fakultet u rekordnom roku, bez stalnog angazmana, izuzimamo politiku, i jos te cuvaju ko malo vode na dlanu, od tamo nekih... Sram ih bilo a ti uvek ko maneken, i pametan, prepametan, za sve njih.

  • Crevar Vreme: 20.11.2012 09:06h

    PITAJTE CEDU LOPUZU ODAKLE MU PARE DA U CUPRIJU NAPRAVI FABRIKU KOMPOPNENTI, sa kojom zgrce ogromne pare, a rsdnici mu vec mesecima platu ne primaju, preispitati i koju je to srednju skolu njegova zena zavrsila, kada i gde.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP