Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRAVI DRUGARI

Česti susreti Tome Nikolića i Ive Josipovića! (VIDEO)

Autor: rtv.rs | 24.09.2014 - 19:11:00h | Komentara: 1

Tomislav Nikolić ugostio je Ivu Josipovića u svom domu u Kaću. Kakav je red, počastio ga je domaćom šljivovicom, koju Nikolić sam peče. Previše sličnosti, ali ipak nisu u pitanju srpski i hrvatski predsednici, nego komšije iz Kaća, koji često unose pometnju zajedničkim pojavljivanjem.

Nezvanično, bez protokola, ceremonije i obezbeđenja, Tomislav Nikolić ugostio je Ivu Josipovića. I tako godinama, ali ti susreti tek od nedavno izazivaju pažnju.
"Gde god da odem kažu dobar dan predsedniče Josipoviću. Mislim, pa to baš nije, ja da sam taj predsednik ja bih bio na konju", kaže Ivo Josipović.

Toma, Ivo i drugari

Toma, Ivo i drugari 

Nikolić na to uzvraća da je predsednim Srbije, pre svega, njemu drag čovek i da ga poštuje i uvažava kao predsednika, a onda i kao imenjaka.
"Prija isto tako kad se negde pojavljujem pa upoznajem sa nekim ljudima, kad kažem Toma Nikolić oni ovako zagledaju ali, kažem, danas bez Vučića", dodaje on.
Kao i srpski državnik, i kaćki Tomislav Nikolić peče rakiju, ima dva sina, ali i suprugu koja se bavi humanitarnim radom.
"Ja sam eto slučajno i član UNICEF, pomažem svakog meseca nekom određenom svotom novca, tako da i ja malo ličim po tom pitanju na nju", navodi Nikolićeva supruga Mira.


Ivo i Toma viđaju se češće od svojih imenjaka iz Beograda i Zagreba. Ti susreti su duži, srdačniji i bez pompe. Komšije često zbijaju šale na njihov račun, ali ni njima ne manjka inspiracije.
"Dragi moji sugrađani, kad god budete u problemima, dođite na kafu kod dvojice predsednika, ima da rešimo, ne može biti da ne može", šali se kaćki Tomislav Nikolić.
Oko 400 litara rakije ispekao je Toma Nikolić prošle godine. U penzionerskim danima bavi se i pčelarstvom. Iako su, veruje, šanse male, voleo bi da mu se ukaže prilika i da upozna predsednika Nikolića.
Poslednji komentari
  • bajnovic petar Vreme: 26.09.2014 14:59h

    vucic,stalno kukate da ste vama i vasoj porodici smanjili ,odnosno naj ise naudili.koliko imate ukupno vi i vase roditelje'pa da racunamo dali mozete da obstanete.ako ne,onda trebali bi da formiramo mi gradani fond za solidarnost za porodicu Vucic.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP