Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TENZIJE U NOVOM PAZARU

"Četnici neće marširati"

Autor: Vesti | 21.10.2014 - 10:28:00h | Komentara: 1

Neki političari u Novom Pazaru ozbiljno su shvatili navodne pretnje grupe četnika koji ratuju u Ukrajini da će 23. oktobra prošetati Novim Pazarom i "proslaviti stogodišnjicu proterivanja Turaka sa ovih prostora", pa su već počeli pripreme za "odbranu". Pridružili su im se i navijačke grupe "torcida" i "ekstremi".

Novi Pazar

Novi Pazar | Foto: ALO!

Četnici iz Ukrajine su na Fejsbuk profilu, za koji se ne zna da li je autentičan, svoj dolazak u Novi Pazar najavili odmah posle marširanja uniformisanih mladić.

Islamske zajednice po Novom Pazaru i odavanja pošte saradniku Nemaca Aćif-efendiji.

Protiv i Srbi

Eventualnom dolasku četnika protive se i novopazarski Srbi. Predsednik Udruženja Ras dr Dobrosav Nikodinović ističe da su četnici nepotrebni u ovom kraju, da bi njihov dolazak pogoršao međunacionalne odnose i da o svojim žiteljima treba da brine država.

- Četnici nikada nisu šetali Novim Pazarom, pa neće ni sada. U ovaj grad nisu uspeli da uđu ni Vuk Drašković, ni Željko Ražnjatović Arkan, neće ni četnici - poručio je posredstvom Sandžak-televizije prof. Admir Muratović, saradnik muftije Zukorlića.


Na utakmici Novi Pazar - Spartak, navijači su sve vreme skandirali: "Neće šetati", a u jednom trenutku razvili su i transparent kojim sugrađane pozivaju da se 23. oktobra okupe u centru grada i budu spremni da spreče "četničku šetnju".


Prema nezvaničnim informacijama, Bratislav Živković i njegovi četnici još su u Ukrajini i ne nameravaju da dolaze u Srbiju gde bi mogli biti i uhapšeni.

Poslednji komentari
  • Beli Vreme: 22.10.2014 08:27h

    Nema nista od toga..to su Zukorliceve ujdurme i izmisljotine koje je sam plasirao da skrene paznju narodu sa katastrofalne ekonomske situacije u Sandzaku...on je uzrok svih problema ovde jer je eksponent tajnih sluzbi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP