Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VELIKI USPEH MLADOG KLUBA

Cicibanke AK Cross
sjajne na prvenstvu RS!

Autor: Dražen Ostojić | 11.05.2015 - 16:18:00h | Komentara: 0

U organizaciji Atletskog kluba Glasinac nedavno je održano pojedinačno atletsko prvenstvo Republike Srpske za cicibane i juniore na Sokocu. Mladi klub Cross iz Brčkog zahvaljujući svojim atletičarkama ostvario je fenomenalne rezultate.

AK Cross, Atletski klub Cross Brčko

Šampionke: Takmičarke AK Cross na pobedničkom postolju | Foto: AK Cross

Tea Knebl osvojila je prvo mesto u sprintu na 60 metara sa vremenom 8,70 sekundi, a u skoku udalj bila je treća (3,47 m).

Do pobedničkog postolja došla je i Milica Kokanović u sprintu na 200 metara (34 sekunde), a na najviši stepenik popela se i štafeta 4x50 metara u sastavu: Tea Knebl, Milica Kokanović, Jelena Vuksanović i Teodora Bogićević. Devojčice iz Brčkog su u toj disciplini bile mnogo ubedljivije od drugarica iz ostalih gradova i trijumfovale su rezultatom 34,1 sekund.

- Ovo mi je prvo veliko takmičenje i sa svojim drugaricama sam osvojila prvo mesto. Presrećna sam zbog toga i što treniram atletiku uopšte. Idol mi je Ivana Španović, volela bih da jednog dana postignem uspeh u atletici kao ona - rekla nam je Teodora Bogićević, koja ima samo osam godina, a već je osetila slast pobede na jednom republičkom takmičenju.

Osim Brčanki, koje su na takmičenju predvodili treneri Davor Todorović i Đorđe Samardžić, i domaćina Glasinca, učestvovali su i atletičari Borca iz Banjaluke, Leotara iz Trebinja, nevesinjskog Veleža, Slavije iz Istočnog Sarajeva, Trebinja, Teslića, Prnjavora, Vlasenice, Brčkog, Banjaluke, Rogatice, Pala i Zvornika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP