Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVAĐAO SE SA PREMIJEROM

Član Dveri uhapšen zbog Dačića?

Autor: B92 | 19.08.2013 - 16:25:00h | Komentara: 0

Slaviša Miletić, član rukovodstva Pokreta Dveri, uhapšen je danas na proslavi 99-godišnjice Cerske bitke, zbog verbalnog sukoba s premijerom Ivicom Dačićem.

Protest Dveri

Miletić je predvodio delegaciju Pokreta Dveri koja je prisustvovala obeležavanju Cerske bitke i prilikom dolaska predsednika Vlade Srbije Ivice Dačića došao je u verbalni sukob sa njim, koji je trebalo da otvori manifestaciju, navodi se u saopštenju pokreta Dveri.
Miletić se obratio Dačiću, kako se dalje navodi u saopštenju, kao "izdajniku Kosova i Metohije, i zapitao ga kako ga nije sramota da dolazi na ovakva značajna istorijska mesta srpskog naroda, koja simbolišu herojstvo i borbu za slobodu, kada je premijer Vlade koja krši sopstveni Ustav i predaje deo državne teritorije terorističkom režimu u Prištini".
"Umesto Dačićevog odgovora usledila je reakcija policijskih organa koji su priveli Miletića i na taj način poslali jasnu poruku da Srbija klizi u diktaturu i vanredno stanje u kome neće biti moguće izreći ni reč kritike prema režimu koji je na vlast došao na pokradenim izborima prošle godine, pritom kršeći sva svoja predizborna obećanja", stoji još u saopštenju Dveri.
Taj pokret zahteva da se uhapšeni Slaviša Miletić odmah pusti, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova podsećaju "da uloga policije nije da progoni građane koji govore istinu i bore se za Srbiju, već da zaštiti državu od krivičnih dela izdaje i kršenja ustavnog poretka".
Iz kabineta premijera Srbije i ministra unutrašnjih poslova za sada nema komentara na ovu vest.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP