Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ANGELINA I NATAŠA

Članice orkestra zaboravili na pumpi u Mađarskoj

Autor: B. J. | 29.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Omladinska filharmonija „Naisus“ na povratku sa nastupa u Slovačkoj zaboravila je na stajalištu na autoputu u Mađarskoj članice orkestra Angelinu Nikolić (21) iz Jagodine i Natašu Savić (21) iz Niša. Devojke su ostale same na parkingu bez novca, a jedna i bez pasoša, pa su morale da stopiraju do granice. Incident se desio 13. jula.

Povezli ih Poljaci: Angelina i Nataša

Povezli ih Poljaci: Angelina i Nataša

- Stali smo oko 21 sat zbog toaleta, ali i da bismo potrošili metalni novac. Nataša i ja smo otišle do obližnje pumpe i zadržale se desetak minuta. Kada smo se vratile, na parkingu nije bilo autobusa. Bile smo uplašene jer smo se usred noći našle na autoputu u Mađarskoj bez novca, a Nataša nije imala ni pasoš - kaže Angelina, student druge godine Fakulteta umetnosti u Nišu.

Angelina nije imala ni kredita za poziv, ali su od srpskih kamiondžija dobile telefon i uspostavile kontakt sa autobusom. „Sekretar Nikola Novičić nas je pitao da li ima neki policijski automobil u blizini. Kada smo mu rekle da nema, preporučio nam je da se snađemo i da stopiramo do granice. To nas je šokiralo. Na sreću, naišle smo na vozače poljskog autobusa, koji su nas dovezli do granice.
Kada smo došle do autobusa, Novičić nam je pretio šamaranjem rekavši da je naša krivica što smo ostale, iako je on bio zadužen za prebrojavanje putnika. Posle nam se izvinio, objasnivši da je bio pod stresom zbog situacije“, kaže Angelina. S druge strane, Novičić demantuje da je devojkama rekao da stopiraju. „Rekao sam im da odu do policijskog auta koji je bio parkiran i kažu im šta se desilo. Mi smo već bili na granici i nismo mogli da se vratimo jer nije bilo isključenja.
Kada su rekle da nema policije, rekao sam da me čekaju i da ću doći stopom da im pomognem. Šamaranje nisam pomenuo u tom kontekstu. Rekao sam ponesen emocijama: ‚Trebalo bi vam nalupati šamare - otišle ste od autobusa bez telefona i pasoša‘, ali sam se odmah izvinio“, kaže Novičić.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 29.07.2014 11:28h

    Neodgovornog vodju puta disciplinski kazniti cak i otpustiti.Kome decu poveravamo strasno.

  • BET Vreme: 29.07.2014 14:02h

    KAKVE LAZI...NIJE REKAO DA CE DOCI PO NJIH,TO JE LAZ KOJU JE PLASIRAO U NOVINE...DA JE REKAO DA CE DOCI PO NJIH,ONE NE BI USLE U BUS...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP