Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTKLONIO DILEMU

Čović: Svako može na probu u Zvezdu

Autor: FoNet | 12.01.2014 - 13:49:00h | Komentara: 1

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda je rekao da iza dolaska Milana Gašića ne stoji Srpska napredna stranka (SNS), niti bilo koja druga politička.

Nebojša Čović

Nebojša Čović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da je medijski napravljena priča vezana za Milana Gašića, i da je tu reč "o radu iza leđa".

Čović je rekao da iza dolaska Milana Gašića ne stoji Srpska napredna stranka (SNS), niti bilo koja druga politička opcija, napominjući da je "dete došlo na probu zbog dogovora između njega i Bratislava Gašića".
Čović je istakao da svako može da dođe na probu u Crvenu zvedzu i da bi to učinio i za decu novinara koji su prisutni na konferenciji, da su mu to tražili.
Poslednji komentari
  • Beli Vreme: 12.01.2014 15:17h

    Gospodine Čoviću,sve da je tako kao što vi kažete,treba da znate da u ovoj situaciji to dobija sasvim drugu konotaciju jer ovo je Srbija i sve je prosto providno i predvidivo(to ste trebali da znate i vi i stariji Gašić). Kažete može ko god hoće da vas pozove i traži da određeni igrač dođe na probu u Zvezdu,to vi kažete sada kada ste se izblamirali inače bi ga oterali u tri lepe jer to se u ozbiljnim klubovima ne radi baš tako. U svakom slučaju ovom dečku,ako je talenat,ste napravili medveđu uslugu i daj bože da ovo ne ostavi posledice na dalju karijeru i ličnost ovog momka. On mora da pokaže da je pravi a to znači fanatičan rad i vera u sebe, ostalo će doći samo po sebi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP