Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

FEJSBUK JUNAČINE

"Crna ruka" sada preti likvidacijom i novinarima

Autor: Tanjug | 25.03.2015 - 15:13:00h | Komentara: 1

Nakon pretnji putem društvene mreže Fejsbuk premijeru Aleksandaru Vučiću, izvesni Goran Vlade Kerkez je danas na toj mreži pretnje uputio ovog puta i novinarima.

Goran Vlade Kerkez Crna ruka

Otvorena pretnja Kerkeza (kliikni na sliku za uvećanje)| Foto: facebook

On je, naime, danas napisao da ga je austrijska policija obavestila da je protiv njega podneta krivična prijava, navodi i da mu je rečeno ko je podnosilac krivične prijave, te da sutra ujutro treba da ode na razgovor u stanicu policije u delu Salcburga u kojem živi.


Ranije danas Kerkez je u poruci na Fejsbuku naveo da je u toku "tajni sastanak" organizacije "Crna ruka Srbija", na kojem će biti doneta odluka da se posle likvidacije Vučića zbog sakrivanja istine o zločinu protiv mira koji su počinile zapadne tajne službe i njihove vlade u bivšoj Jugoslaviji, izvrši genocid i nad novinarima u Srbiji, jer "uspešno godinama kriju istinu o ovom zločinu zajedno sa svim srpskim političarima pozicije i opozicije".


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da je Odeljenje za visokotehnološki kriminal počelo istragu o pretnjama ubistvom upućenim premijeru Srbije Aleksandru Vučiću koje je na društvenim mrežama uputila takozvana organizacija "crna ruka".


On je kazao da se sa policijom države, iz koje se sumnja da su pretnje stigle, radi na otkrivanju IT adrese i potencijalnih počinilaca, te da očekuje da ti podaci budu što skorije poznati.


Takozvana organizacija "crna ruka" objavila je na svom Fejsbuk profilu da organizuje "javni lov" na premijera Vučića, koji je, kako navode - pokušao da se preko BIA osveti Radomiru Počuči, nekadašnjem voditelju TV Pink, koji je kao dobrovoljac na ratištu u Ukrajini, uhapšen 17. marta.

Poslednji komentari
  • MAMA CECA Vreme: 25.03.2015 16:38h

    SRAM TE BILO KO GOD DA SI TVOJA PSIHOLOSKA STRANA JE DA SI VRLO USAMLJEN I DEVOJKE TE NEPRIMECUJU PA SI SEO ZA KOMP I SVETIS SE SLOVIMA I RECIMA SVIM TIM DEVOJKAMA !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP