Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! SAZNAJE:

Čume izbacio ženu iz kuće!

Autor: S.V. | 08.11.2014 - 21:25:00h | Komentara: 3

Zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume izbacio je svoju suprugu Ivanu iz kuće, ekskluzivno saznaje "Alo".

Ivana je Čumeta više puta prijavljivala, ali mu se uvek vraćala

Ivana i Ljubiša Buha | Foto: Miloš Perić

Ivana Buha je, kako saznajemo, večeras oko 20.20 sati otišla u prostorije surčinske policije, gde je prijavila da joj je njen suprug, Ljubiša Buha, nakon svađe pocepao majicu i izgurao iz kuće.

Ona je, prema našim saznanjima, odbila lekarsku pomoć.

Kao i u prethodnim slučajevima kada je Ivana Buha prijavljivala supruga policji, pa potom povlačila prijavu tvrdeći da se ništa nije desilo, i o večerašnjem slučaju odlučiće tužilac, a na informativni razgovor će biti pozvan i Ljubiša Buha, saznaje "Alo!".

Inače, podsetimo, ovo nije prvi incident između supružnika Buha.

U aprilu ove godine policija je podnela krivičnu prijavu protiv prvog srpskog zaštićenog svedoka zbog sumnje da je fizički nasrnuo na svoju suprugu Ivanu u stanu njenih roditelja u Višnjičkoj banji u Beogradu. Takođe, Ivana Buha je više puta prijavljivala supruga za nasilničko ponašanje, zbog čega ga je nekoliko puta napuštala i odlazila iz njegove porodične kuće u Surčinu, ali svaki put mu se i vraćala.

Ivana je supruga prijavila policiji i 2012. godine, takođe zbog nasilja u porodici. Tada je do incidenta došlo u stambeno-poslovnom objektu "Kotobanja" u Surčinu, ali je ona ubrzo povukla prijavu. Ipak, tužilaštvo je preuzelo gonjenje po službenoj dužnosti, a Ivana Buha je u medijima negirala da je Čume šamarao, tvrdeći da njen suprug ima laku ruku. I u tom slučaju Ljubiša Buha je oslobođen optužbe.

Protiv Buhe je vođen i sudski postupak zbog zbog optužbe da je 3. novembra 2011. posle burne rasprave nekoliko puta udario suprugu pred njihovom maloletnom ćerkicom. Prema optužnici, on je Ivanu udario šakom, nakon čega je ona pala i glavom udarila u šank. Ipak, na kraju suđenja je oslobođen zbog nedostatka dokaza. Kako je tada navela sudija, čak je i njegova supruga pšrvog dana suđenja rekla da se to nije dogodilo, već da su joj na glavu pala vrata tuš-kabine.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 09.11.2014 05:55h

    Чуме,ајд да ти дам моју Радојку наиме РЕНТ А КАР па да пробаш да је истераш?Али,бато,пре ,,изнајмљивања,, да потпишеш изјаву где што код тебе те Радојка уквари да не одговара?Може бити да си налетео на кору од банане или три пута на њену песницу.Док ти дозивнеш полицију она би већ завршила ,,терапију,, и заковрнула очи!А онда ајд ти убеди полицију да је неси тукао?Начитана сељанка и вук жена!Када буде она читала АЛО обично би рекла што јој не допаднеш у руке само пола сата!

  • ganga Vreme: 09.11.2014 07:14h

    Fakultetski sam obrazovana, muz je po naredjenju svoje mamice, napustio kucu i ostavio porodicu, mene trudnicu i dete od 10 godina. Odrasla sam u porodici profesora univerziteta i bila sam zgrozena prostaklukom radnice za cocijalni rad, saslusavana sam u Centru za socijalni rad kao kriminalac, da sam im u jednom trenutku rekla da cu pozvati advokata i policiju, i ako sam bila u 4 mesecu trudnoce. Dete sam ipak dobila Ja a po rodjenju bebe ga nije intervenisao. Danas su odrasle devojke i ne zele da komuniciraju sa ocem.

  • Milan Zivanovic Vreme: 10.11.2014 13:11h

    Šta danas kaže Premijer Srbije premijeru Albanije! Aj Ramo Ramo Ramo druže moj da li cujes jecaj moj!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP